todorjoni Публикувано Септември 20, 2008 Report Share Публикувано Септември 20, 2008 Преинсталирах Windows-a, сложих оригиналния диск с драйвърите, но нямам звук. Като влезна в ''звуци и аудио устройства - на контрол панел'' всичко стои сиво така като че ли не е инсталиран драйвър. Незнам каква ми е звуковата карта и съм инсталирал 'Everest' koято ми показва че е 'Realtek ALC 862'. От сайта на Realtek изтеглям нов драйвър. Но пак нямам звук. БИОСА не иска да ми го отвори. Натискам Ctrl+Alt+Del само се рестартира и не го отваря. Качих и K-Systems -но не опознава аудио драйвър. Данните на компа ми са: процесор: AMD Athlon 64, 2000 Mhz дъно: ASRock K8NF6G-VSTA чипсет: nVIDIA nForce 6100-405, AMD Hammer видео: Radeon X550 Series аудио: Realtek ALC 862 nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Кажете какво да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2008 Report Share Публикувано Септември 20, 2008 Какво имаш предвид под това, че не ти отваря BIOS? Натискаш F2/Del, но не влиза в BIOS? За да съм сигурен, че имаш правилния драйвер, ще ти дам линк към нашия даунлоуд, който има и мирър: Realtek High-Definition Audio Driver. В Device Manager звуковата карта има ли удивителен знак или въобще не е разпозната?BIOS-ът коя версия е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todorjoni Публикувано Септември 20, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2008 Какво имаш предвид под това, че не ти отваря BIOS? Натискаш F2/Del, но не влиза в BIOS? За да съм сигурен, че имаш правилния драйвер, ще ти дам линк към нашия даунлоуд, който има и мирър: Realtek High-Definition Audio Driver. В Device Manager звуковата карта има ли удивителен знак или въобще не е разпозната?BIOS-ът коя версия е? Биоса не го отваря, само се рестартира при натискане на следните комбинаци от бутони - Ctrl+Alt+Del , F2 , и само Del ,а има ли друг начин да вляза. В Device Manager звуковата карта въобще не я разпознава.Биоса е тип AMI {09/26/06} Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 20, 2008 Report Share Публикувано Септември 20, 2008 1. Знаеш ли всъщност как точно се влиза в BIOS?2. Дай шот на Device Manager с показано дървото на Sound, video and game controllers. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todorjoni Публикувано Септември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2008 1. Знаеш ли всъщност как точно се влиза в BIOS?2. Дай шот на Device Manager с показано дървото на Sound, video and game controllers. Извинявай, не те разбрах. Как да дам "шот". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 21, 2008 Report Share Публикувано Септември 21, 2008 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todorjoni Публикувано Септември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2008 Това ли имаш на предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 21, 2008 Report Share Публикувано Септември 21, 2008 Кое? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todorjoni Публикувано Септември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 21, 2008 Със драйвъра който ми даде - стана. БЛАГОДАРЯ!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martofa Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 здрасти аз имам следния проблем,изчезна ми незнаино как звука но само от winampa иначе тоновете на грешката и други подобни ги има ето и шота.мерси предварително за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Докато си в Winamp натисни Ctrl+P, вляво избери Output, вдясно кликни два пъти върху Nullsoft DirectSound Output. От падащото меню и избери звуковата си карта. Потвърди с OK. Ако това не помогне, кажи с какви кодеци си (и дали си ги сменял) и дали има звук в други плеъри (видео, аудио), игри и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martofa Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 с winampa се оправи но като ми зарежда сайтове няма звук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 На другите въпроси ще отговориш ли или трябва да се моля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martofa Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 другите плеяри нямат звук,с realtek HD съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2008 Report Share Публикувано Ноември 14, 2008 Зададох въпрос и за кодеци. Има ли някаква реална причина да не отговаряш? Страх те е да не си счупиш клавиатурата нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост