Jump to content

Рестартиране на компютъра от мишката ?

Препоръчан пост

Здравейте!

Пиша Ви защото знам,че ще ми дадете правилни насоки и съвети както в предишна моя тема.

От 2 дни компютъра ми се рестартира в момента,в който докосна мишката. ????!!!!

Това е второ писане до Вас,защото предишното не го изпратих по същата причина.

Сега работя само с клавишите на компа и няма проблем.

Благодаря предварително.

Сподели другаде

Ако не си пробвала с друга мишка, направи го. За всеки случай кажи и каква е текущата (включително и на какъв интерфейс е: PS/2 или USB) и какво е дъното. Правила ли си нещо по-съществено, преди да се появи проблемът?
Сподели другаде

Още същия ден купих нова мишка PS 2,но същата работа.

Аз съм самоука по комп. технологии и за това не правя много съществени работи по него.

От както е преинсталиран преди половин година си е с тези програми,а те не са много.

Извинете ме за невежеството,макар ,че не ме е срам, но за дъното не мога да Ви отговоря .

Аз още съм на клавиатура и не се рестартира но увисва.

Явно си плаче за преинсталиране.

Аз съм с VGA 7.5 антивирусна.

До сега е работела без проблем и е хващала нашественици.

Сега няма такива.

Сподели другаде

Дъното можеш да го видиш с EVEREST Ultimate. Ще е добре да намериш и пробваш с мишка на USB.

Друг много добър тест би бил да опиташ с някоя Live дистрибуция на Windows или Linux, колкото да видиш дали ще има проблем под друга операционна система, а понеже Live дистрибуциите се зареждат директно от диск, няма да се налага да преинсталираш текущия Windows. Ако нямаш Live дистрибуция, но имаш инсталация на Windows Vista, можеш да ползваш нея - стартираш я колкото да се появи курсора и първите инсталационни прозорци.

Ако под инсталацията на Vista и/или Live дистрибуцията има проблем, значи проблемът по всяка вероятност е в дъното.

Сподели другаде

• 3 weeks later...

Проблема беше решен след смяна на захранването.

Благодаря за насоките.

Супер сте!

Имам още едно проблемче с антивирусната,но първо ще потърся в съществуващите теми и ако няма сходна ще Ви попитам.

Сподели другаде