pipito Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 Здравейте!Пиша Ви защото знам,че ще ми дадете правилни насоки и съвети както в предишна моя тема.От 2 дни компютъра ми се рестартира в момента,в който докосна мишката. ????!!!!Това е второ писане до Вас,защото предишното не го изпратих по същата причина.Сега работя само с клавишите на компа и няма проблем.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 Ако не си пробвала с друга мишка, направи го. За всеки случай кажи и каква е текущата (включително и на какъв интерфейс е: PS/2 или USB) и какво е дъното. Правила ли си нещо по-съществено, преди да се появи проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Септември 17, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2008 Още същия ден купих нова мишка PS 2,но същата работа.Аз съм самоука по комп. технологии и за това не правя много съществени работи по него.От както е преинсталиран преди половин година си е с тези програми,а те не са много.Извинете ме за невежеството,макар ,че не ме е срам, но за дъното не мога да Ви отговоря .Аз още съм на клавиатура и не се рестартира но увисва.Явно си плаче за преинсталиране.Аз съм с VGA 7.5 антивирусна.До сега е работела без проблем и е хващала нашественици.Сега няма такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 Дъното можеш да го видиш с EVEREST Ultimate. Ще е добре да намериш и пробваш с мишка на USB.Друг много добър тест би бил да опиташ с някоя Live дистрибуция на Windows или Linux, колкото да видиш дали ще има проблем под друга операционна система, а понеже Live дистрибуциите се зареждат директно от диск, няма да се налага да преинсталираш текущия Windows. Ако нямаш Live дистрибуция, но имаш инсталация на Windows Vista, можеш да ползваш нея - стартираш я колкото да се появи курсора и първите инсталационни прозорци.Ако под инсталацията на Vista и/или Live дистрибуцията има проблем, значи проблемът по всяка вероятност е в дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Октомври 6, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2008 Проблема беше решен след смяна на захранването.Благодаря за насоките.Супер сте!Имам още едно проблемче с антивирусната,но първо ще потърся в съществуващите теми и ако няма сходна ще Ви попитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост