tebusque Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Здравейте, имам HP Presario с Windows Vista, аз си инсталирах Windows XP, но сега проблема е че не мога да си сваля адекватните драйвери, влязох в страницата на HP и като задавам модела, който е V6000, ми излизат 21 резултата, от които пробвах няколко, но ми дава прозорци че са несъвместими, имам и друг някакъв номер по-надолу V6430es, но също е без резултат, има ли някакъв трик или как да си намеря необходимите драйвери? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 един от начините е да погледнеш какви характеристики има твоя лаптоп - чипсет, видео, аудио, мрежа... и да потърсиш аналогични драйвери за ХР от официалните им сайтове.друг вариант е търсене по PID кода, но там е малко по-специфичнотрети вариант е да си модифицираш някой драйвер за да тръгне на твоята машинаи последно предложение: завеждаш си машинка на майстор и той свършва цялата работа вместо теб, за което ще се наложи да си платиш. Като цяло не е сложно, но изисква малко време да търсиш, да пробваш и да видиш кое става и кое - не. Добра практика е да си направиш една точка на възстановяване, за да спестиш евентуално преинсталиране на windows-a в случай, че нещо се омажат драйверите. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост