alexis Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Здравейте,Наскоро прочетох,че препоръчителният брой дялове на компютъра е два или три.По една или друга причина броят на дяловете на моят компютър беше пет.Изтеглих и инсталирах PartitionMagik след което ползвайки опцията Merge partitions редуцирах броя им до два.Искам да подчертая,че англииския не е от силните ми страни но ползвайки SA Dictionary си преведох и мисля,че разбрах всички въпроси които ми се задаваха от програмата в процеса на обединяване на дяловете.Притеснява ме фактът,че в дял С ми се появиха две папки Gorko~1 и Gorko~2 а в дял F ми се появи една папка Abe~1.Първото което ме притеснява е вълнообразният символ пред номерата на папките.Освен това папката в дял F е със забранен достъп.При опит да видя съдържанието и ми се изписва:F:\Abe~1 is not accessible.Access is denied.Папките в дял С са достъпни и празни.Имам ли действително повод за притеснение?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост