Jump to content

Как да направя копие на СД на Виста от лаптоп купен с фабрично инсталирана Виста

mdtomova

Препоръчан пост

Здравейте, Купих си лаптоп с фабрично инсталирана Vista home 32 bit , продавачите ме казаха че мога да направя едно копие на Вистата на CD за да го имам за преинсталиране ,но не ми обясниха как става това . Затова , моля ако някой знае как , да ми напише стъпките за сваляне.Благодаря за вниманието.
Сподели другаде

ACER AS6920G-6A4G25Mn LX.APQ0X.334

Трябва да имаш инсталирана една програма "eRecovery Management"-идва с пакета инсталирани програми на Acer. Тя прави копие на скрития дял на диска. Но най добре се обърни към ръководството за експлоатация, което идва с машината. Ако пък искаш нещо друго предлагам ти Acronis True Image. Във форума има доста подробно описание за работа с нея.

Сподели другаде

• 3 weeks later...
И аз искам да попитам нещо...И аз си купих лаптоп с инсталирана Vista home premium, мога ли да си направя копие на CD...Лаптопът е Toshiba. Благодаря предшарително...
Сподели другаде

Не виждам специален софтуер на Toshiba за целта. Независимо дали има или не, можеш да ползваш Acronis True Image за целта. Програмата върши чудесна работа. Има и ръководство за нея в тази тема.
Сподели другаде