mdtomova Публикувано Септември 12, 2008 Report Share Публикувано Септември 12, 2008 Здравейте, Купих си лаптоп с фабрично инсталирана Vista home 32 bit , продавачите ме казаха че мога да направя едно копие на Вистата на CD за да го имам за преинсталиране ,но не ми обясниха как става това . Затова , моля ако някой знае как , да ми напише стъпките за сваляне.Благодаря за вниманието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2008 Report Share Публикувано Септември 12, 2008 Моделът на лаптопа ще споменеш ли или да се мъчим да познаваме? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mdtomova Публикувано Септември 12, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2008 ACER AS6920G-6A4G25Mn LX.APQ0X.334 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 12, 2008 Report Share Публикувано Септември 12, 2008 ACER AS6920G-6A4G25Mn LX.APQ0X.334Трябва да имаш инсталирана една програма "eRecovery Management"-идва с пакета инсталирани програми на Acer. Тя прави копие на скрития дял на диска. Но най добре се обърни към ръководството за експлоатация, което идва с машината. Ако пък искаш нещо друго предлагам ти Acronis True Image. Във форума има доста подробно описание за работа с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mdtomova Публикувано Септември 12, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2008 Благодаря много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
scafex Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 И аз искам да попитам нещо...И аз си купих лаптоп с инсталирана Vista home premium, мога ли да си направя копие на CD...Лаптопът е Toshiba. Благодаря предшарително... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Моделът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
scafex Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 TOSHIBA Satellite L300-11M Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Не виждам специален софтуер на Toshiba за целта. Независимо дали има или не, можеш да ползваш Acronis True Image за целта. Програмата върши чудесна работа. Има и ръководство за нея в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
scafex Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост