prokariotka Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 Не че с обикновените текстообработващи програми не може да се направи нещо що годе прилично, но мен това не ме устройва. Трябва да направя каталог на продуктите на фирмата в която работя и ми се иска после да не ме е срам да го пратя и на някоя по-голяма фирма да го разгледа.Ако имате някакви идеи как да реша проблема си моля споделете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 Ако продуктите не са чак толкова много, можеш да използаш PowerPoint и да направиш каталога като презентация, със снимка и описание на продукта. Това, разбира се е подходящо, ако ще го изпращаш на някого в електронен вид. Ако каталогът ще бъде в хартиен вариант може да използваш Word с талица, в която да опишеш продуктите, както и умалени техни снимки. След това файлът може да се преобразува в .pdf файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 Използвай Directory Lister много добра програма точно за тази цел. Можеш да изтеглиш от тука: http://www.krksoft.com/download.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prokariotka Публикувано Септември 15, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Много ви благодаря за съветите. Бяха ми от полза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост