rosi_tg Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 Здравейте!Имам проблем с CD устройствата на 2 компютъра. Компютъра въобще не ги разпознава и не ги намира. Знае ли някой какъв може да е проблемът и как да бъде отстранен. Това се е случило след като е вкаран някакъв диск с игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 В момента все едно си в следната ситуация:- Докторе, боли ме.- Какво те боли?- Ми не знам, ама боли. Кажи от какво е. Погледни това и по-специално т. 4 и 5. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 11, 2008 Report Share Публикувано Септември 11, 2008 Здравейте!Имам проблем с CD устройствата на 2 компютъра. Компютъра въобще не ги разпознава и не ги намира. Знае ли някой какъв може да е проблемът и как да бъде отстранен. Това се е случило след като е вкаран някакъв диск с игра. Какви са CD-устройствата, какъв ти е компютъра, какъв е диска, който е вкаран?Каква е ОС, разглобявал ли си компа или нещо подобно?Опиши това и може да ти се помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост