vesodimov Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Windows Movie Maker ми върши чудесна работа, но постоянно ми излиза съобщение за грешка. Слагах различни версии, но не помага. Затова реших да потърся нещо подобно. Търся програма с която да мога да слагам надписи с ефекти върху видео. По възможност безплатна. Пример за резултат: имам видео файл и искам от време на време в долната му част да излизат надписи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Можеш да пробвай новата бета версия на Picasa: http://softvisia.com/download.php?view.593В нея има опция за правене на клипчета, нз колко е добра и дали ще ти свърши работа, но може да я пробваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 10, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Ванка, аз клипчета имам. Просто искам да им слагам надписи в тях. Ама ще взема да пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Windows Movie Maker ми върши чудесна работа, но постоянно ми излиза съобщение за грешка.Проблемите с Windows Movie Maker се дължат в 99% от случаите на кодеци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост