simon44441 Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 (Редактиран) Търся програмка за снимане директно от екрана на ПСто ми без уебкамера.Надали има Редактиран Септември 10, 2008 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Най добрата според мен е SnagIt 9 ето и линк http://softvisia.com/download.php?view.351 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 10, 2008 Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Mоже да пробваш и с PrintScreen и пействане в Paint. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simon44441 Публикувано Септември 10, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2008 Mоже да пробваш и с PrintScreen и пействане в Paint. Не не тряаа ми за клип ! Най добрата според мен е SnagIt 9 ето и линк http://softvisia.com/download.php?view.351 Сега ще я пробам мерси за съвета! Edit: програмата е вархат! А доколкото до itzo1994 тва го знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slivnica10 Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Здравейте,кажете ми програма за снимки,с която да мога да снимам част от екрана си,но част която искам аз .... Имах една много хубава (забравих й името),но тя беше за 1 месец .... Тези,които сте посочили по горе не могат да правят това. Моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 PicPick (безолатна)Screenshot Captor (безплатна)FastStone Capture (безплатна до версия 5.3, платена в новите версий)Fluffy Screenshot Maker (безплатна) Има и още доста други програми, тези са само примерни - мисля, че всяка от тях ще ти свърши работа. Моят фаворит е FastStone Capture. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Здравейте,кажете ми програма за снимки,с която да мога да снимам част от екрана си,но част която искам аз .... Имах една много хубава (забравих й името),но тя беше за 1 месец .... Тези,които сте посочили по горе не могат да правят това. Моля. Rezachka.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slivnica10 Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Благодаря и на двама ви.Програмата която ползвах беше FastStone Capture.И на мен ми е фаворит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IYIUVIGY Публикувано Октомври 9, 2010 Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Благодаря и на двама ви.Програмата която ползвах беше FastStone Capture.И на мен ми е фаворит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост