vyrgozunqk Публикувано Септември 14, 2008 Report Share Публикувано Септември 14, 2008 Мога да кажа, че няма да я използвам за игри.Незнам само как се инсталира ОС ако е като настолният няма да имам проблеми.Абсолютно същата история е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Септември 14, 2008 Report Share Публикувано Септември 14, 2008 Абсолютно същата история е. ако лаптопа му е със САТА хард ще трябва да свали версия на ХР с вградени драйвери.иначе става стига и сам да ги локализира и после с помоща на nlite да ги вгради в имидж файла Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 14, 2008 Report Share Публикувано Септември 14, 2008 ако лаптопа му е със САТА хард ще трябва да свали версия на ХР с вградени драйвери.иначе става стига и сам да ги локализира и после с помоща на nlite да ги вгради в имидж файлаЗависи с какъв контролер е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Също така зависи и в какъв режим е конфигуриран контролера. Ако е в IDE едва ли ще трябват драйвери, но ако е в AHCI е възможно да има проблеми при инсталацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Днес ми придложиха и малко по евтино и това: Какво ще кажете за него ACER eMachines Процесор: Intel Celeron M processor 560 2.133 GHzДисплей: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCDЧипсет: Intel GL960 Памет: 2GB DDR2 SDRAM Твърд диск: 160 GB SATAСкорост на въртене: 5400 rpm Дисково устройство: DVD±RW/DVD±R9/DVD-RAM Аудио: Intel HD Audio Видео: Intel GMA X3100Модем: Максимална скорост на предаване: 56 Kb/сек.Максимална скорост: 14.4 Kb/сек.Протокол: V.92 Мрежови спецификации: Gigabit Ethernet/Fast Ethernet/Ethernet, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b/IEEE 802.11g Предвидени интерфейси: Брой модемни входове: 1Брой USB 2.0 интерефейси: 3Брой VGA интерфейси: 1Вход за микрофон: 1LAN интерфейси - брой: 1Брой конектори за слушалки: 1 Вградени устройства: МикрофонСтерео високоговорителиТъчпадУеб камера (0.3 мегапиксела) Батерия: Литиево-йонна Операционна система: Linux Размери: 366 х 274 х 42.6 мм Тегло: 2.8 кг Гаранция: 24 месеца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 Трябва да е супер евтино и супер залежало, че с този процесор едно време ни приеха в европейския съюз....Сподели за къв лев става дума и каква гаранция на батерията ти предлагат (обикновено е различна от гаранцията, която се дава на лаптоп-а) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Септември 15, 2008 Report Share Публикувано Септември 15, 2008 За 750лв. за батерията не знам. Да се откажа ли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 щом струва толкова евтино и е нов си заслужава да се вземе, стига паметта да е наистина 2ГБ, а харда - 160ГБ и да ти предложат гаранция на батерията поне 12 месеца... ПП Бегъл поглед из интернет показа, цени от порядъка 800-850 лева, което е доста под цената, която са ти предложили.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Септември 17, 2008 Report Share Публикувано Септември 17, 2008 Благодаря на всички за полезните съвети.За сетен път се убеждавам,че това е един от най- добрите форуми.И аз вече съм с лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост