Jump to content

Молба за съвет при избор на лаптоп

Препоръчан пост

Мога да кажа, че няма да я използвам за игри.Незнам само как се инсталира ОС ако е като настолният няма да имам проблеми.

Абсолютно същата история е. :)

Сподели другаде

Абсолютно същата история е. :)

ако лаптопа му е със САТА хард ще трябва да свали версия на ХР с вградени драйвери.

иначе става стига и сам да ги локализира и после с помоща на nlite да ги вгради в имидж файла

Сподели другаде

ако лаптопа му е със САТА хард ще трябва да свали версия на ХР с вградени драйвери.

иначе става стига и сам да ги локализира и после с помоща на nlite да ги вгради в имидж файла

Зависи с какъв контролер е... :)

Сподели другаде

Също така зависи и в какъв режим е конфигуриран контролера. Ако е в IDE едва ли ще трябват драйвери, но ако е в AHCI е възможно да има проблеми при инсталацията.
Сподели другаде

Днес ми придложиха и малко по евтино и това: Какво ще кажете за него

ACER eMachines

Процесор: Intel Celeron M processor 560 2.133 GHz

Дисплей: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCDЧипсет: Intel GL960 Памет: 2GB DDR2 SDRAM Твърд диск: 160 GB SATA

Скорост на въртене: 5400 rpm Дисково устройство: DVD±RW/DVD±R9/DVD-RAM Аудио: Intel HD Audio Видео: Intel GMA X3100

Модем: Максимална скорост на предаване:

56 Kb/сек.

Максимална скорост: 14.4 Kb/сек.

Протокол: V.92 Мрежови спецификации: Gigabit Ethernet/Fast Ethernet/Ethernet,

IEEE 802.11a, IEEE 802.11b/IEEE 802.11g Предвидени интерфейси: Брой модемни входове: 1

Брой USB 2.0 интерефейси: 3

Брой VGA интерфейси: 1

Вход за микрофон: 1

LAN интерфейси - брой: 1

Брой конектори за слушалки: 1 Вградени устройства: Микрофон

Стерео високоговорители

Тъчпад

Уеб камера (0.3 мегапиксела) Батерия: Литиево-йонна Операционна система: Linux Размери: 366 х 274 х 42.6 мм Тегло: 2.8 кг Гаранция: 24 месеца

Сподели другаде

Трябва да е супер евтино и супер залежало, че с този процесор едно време ни приеха в европейския съюз....

Сподели за къв лев става дума и каква гаранция на батерията ти предлагат (обикновено е различна от гаранцията, която се дава на лаптоп-а)

Сподели другаде

щом струва толкова евтино и е нов си заслужава да се вземе, стига паметта да е наистина 2ГБ, а харда - 160ГБ и да ти предложат гаранция на батерията поне 12 месеца...

ПП Бегъл поглед из интернет показа, цени от порядъка 800-850 лева, което е доста под цената, която са ти предложили....

Сподели другаде