Jump to content

Въпроси относно деинсталацията на BricoPacks\Vista Inspirat 2

Препоръчан пост

Имах неблагоразумието да инсталирам тази програма BricoPacks\Vista Inspirat 2 поради това,че съдържа RocketDock , който ми се видя много удобен за работа. Наскоро видях,че го има само него за сваляне. Въпросите ми са следните: 1) Ако деинсталирам програмата дали няма да се скапе Windows-a , след като видях,че тя се е инсталирала в C:\ WINDOWS , а не в

C:\ Program Files

2) Дали не е заменила системни файлове(виж шотовете)

Какво да правя- да я деинсталирам ли или да си я държа. Ако ще имам проблем с Win-a и да се прави преинсталация по-добре да си стои.

Благодаря Ви предварително за съдействието.

Сподели другаде

Направих проверка на виртуална машина и доколкото видях чудесийката променя доста системни файлове. При деинсталация, според проверката ми, възстановява успешно предишните настройки. Не би трябвало да имаш проблем с деинсталацията. Поне на виртуалния ми компютър всичко беше наред. Това не означава, че бих посмял да инсталирам подобно нещо на реалния. :D
Сподели другаде

• 3 months later...

Здравей

Понякога е необходимо да се рестартира компютъра, за да се видят промените.

Би могъл да възстановиш иконите си с: десен клик върху десктопа, Properties\Desktop - Customize Desktop. Има възможност за възстановяване на иконите върху десктопа ти.

По-лесно ще ти бъде , ако свалиш и инсталираш Style XP, възстановиш всички икони по подразбиране и го деинсталираш или пък, приложи тема 'Windows Classic'.

При инсталацията ще те попита дали да приложи някакъв стил - откажи.

Сподели другаде

• 3 weeks later...
Аз Също Си качих vista inspirat но за да съм сигурен смених директорията от c:/windows na c:/program files но нямам никакжи проблеми и програмата върви перфектно лесно се деинсталира и не поврежда системата
Сподели другаде

Здравейте и от мен!!!

BricoPacks\Vista Inspirat 2 (също и по новия Bricopack-vista-inspirat-2-1.0 ) ,както и VistaMizer_2.5.2.0 нямат нищо общо с начина по който се инсталира Vista Transformation Pack хххх ,който за инсталиране е лесен ,но при деинсталация прави големи поразии (казвам го от опит защото имах глупоста да го направя на реалната машина и това ме доведе до преинстал на ОС , и за това сега тествам всичко на виртуалната машина)!!!

Друго което имат в предимство Bricopack-vista-inspirat и VistaMizer е че може още при инсталацията да избереш кое да се инсталира и кое не (както е за RocketDock например) ,

а при Vista Transformation Pack това е невъзможно ,дори при стартирането на инсталатора инсталацията започва във вече трансформирана среда (визия на дисплея),за това не препоръчвам на никого да ползва транформационни пакети като Vista Transformation Pack хххх , StyleXP ,WindowsBlinds-Free и други подобни които правят доста поразии на системата!!! :computer:

Сподели другаде

• 7 months later...

Здравейте!Имам един проблем с Vista inspirat!Реших да си изтегля ето това-цък!И го инсталилах но преди това забравих да деинсталирм vista inspirat!Е деинсталирах е но после този пакет не ми хареса и реших да го деинсталирам!Деинсталирах го едва,едва :D :D :D

Но след рестарта на компютъра пак си беше vista inspirat!Е как след като я деинсталирах???:D:D:DСтранното е че няма color labe(дето сменяше цветовете на папките)!Как да я деинсталирам цялата!Опитах се да я преинсталирам,но ми исписва ето това http://prikachi.com/files/1032993R.jpg

Натискам yes но нищо!

Сподели другаде

• 1 year later...

Здравейте,малко е поостаряла темата,но както и да е

Та имам и аз подобен проблем със споментата програма.Пробвам да я деинсталирам,стига до едно място и се появява ето това

http://store.picbg.net/pubpic/F6/3E/6cc288795be2f63e.jpg

и не може да продължи,пробвах да я инсталирам наново,пак същото излиза,че липсвал некакъв файл.Просто нямам идея какво да направя,а не ми се преинсталира ПС-то,само заради това

Помогнете ми,моля :crosseyes1:

Благодаря Ви

Сподели другаде

Здравейте,малко е поостаряла темата,но както и да е

Та имам и аз подобен проблем със споментата програма.Пробвам да я деинсталирам,стига до едно място и се появява ето това

http://store.picbg.net/pubpic/F6/3E/6cc288795be2f63e.jpg

и не може да продължи,пробвах да я инсталирам наново,пак същото излиза,че липсвал некакъв файл.Просто нямам идея какво да направя,а не ми се преинсталира ПС-то,само заради това

Помогнете ми,моля :crosseyes1:

Благодаря Ви

Re.Оправих го,след 1 час борба,чак да не повярва човек :bored:

Сподели другаде