coojoe_213 Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Здравейте. Интересува ме, има ли програма, която да ми показва прогнозата на времето на работния плот? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 1. Yahoo widget - инсталира се допълнително, мисля, че.2. Weather Watcher3. Opera widget - също трябва да има Според мен, най-добре си сложи 1то. Може да си сложиш чрез него и доста други неща - часовник, календар, показания на процесора (РАМ, батерия на лаптопа, Wi-Fi свързаност...), стоковата борса, картинки, и каквото се сетиш още (май и Bulfleet работе с yohoo, но не съм сигурен). Дизайна е на ниво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Септември 8, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Много ти благодаря, сега ще опитам. Не ми е ясно само, защо не мога да задам примерно на Добрич или Варна да ми показва температурата, ами на някакъв друг град показва извън БГ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valo Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Здравейте. Интересува ме, има ли програма, която да ми показва прогнозата на времето на работния плот? Мога да ти препоръчам тулбар за ИЕ и за FIREFOX Email notifier toolbar. Свали го от Google.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Не се занимавай с toolbar-и - много товарят стартирането на експлорера, особено, ако инсталираш всеки предлаган от дадена програма, а и са доста грозни.При Yahoo widget имаш възможност да избереш Варна. Аз лично по едно време бях сложил Варна, но като преинсталирах Windows-a не инсталирах Yahoo widget - бързо ми мина мерака да ми се показва температурата . За Добрич незнам дали ще имаш избор, но опитай все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Септември 8, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Искам да попитам също /за Варна стана чудесно/, как мога да направя така, че това меню /на мен е в дясно/ да стои постоянно. Като отворя някаква страница и после отново като се върна на работния плот го няма. Трябва да щракна в лентата долу-вдясно на иконката на Yahoo! Widgets, за да ми се покаже отново. Ето това имам в предвид на снимката може ли да се запази постоянно да стои. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Септември 8, 2008 Report Share Публикувано Септември 8, 2008 Ами май беше: десен клик в/у времето (часовника...) и в опциите има нещо от сорта "always on top". Разгледай настройките по-подробно, ще го намериш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост