batman7712 Публикувано Септември 7, 2008 Report Share Публикувано Септември 7, 2008 Здравейте.В един друг форум си публикувах проблема,но "помощта" която намерих отиде в кошчето.Надявам се и тука да не стане така. Проблема е в това ,че не ме пита коя ОС да зарежда(по точно не ми намира vista).Онзи ден когато си рестартирах компютъра(понеже работеше от 2 седмици),изведнъж Vista-та ми изчезна буквално.Когато започна да зарежда след рестарта ми излезе един черен екран и почна да изрежда ред след ред за някаква грешка с boot файл и до там.За съжаление не можах да го запиша та да го покажа.И от там се тръгна по мъките.Започнах да я инсталирам на ново на друг дял,инсталира се и когато започна да зарежда отново се появи това съобщение за грешка и до там.В момента съм инсталирал XP SP3 и с него работя,но искам си Vista-та.Има ли някакъв начин да си я върна. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Оправи се след като форматирах нацяло хардовете,незнам какво беше но много ядове ми създаде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост