s1m3on` Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 И аз имам проблем. Тръгвам да влизам в някои сървар и ми исписва coult not connect server Как да си го оправя, в никои сървър немога да вляза? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 В кой сървър се опитваш да влезеш ? С коя версия на ЦС си, 1.6 , 1.5 ? Кой patch ползваш към него ? Къде ти пише съобщението, на прозорец или в конзолата ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s1m3on` Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 В кой сървър се опитваш да влезеш ? С коя версия на ЦС си, 1.6 , 1.5 ? Кой patch ползваш към него ? Къде ти пише съобщението, на прозорец или в конзолата ? Влизам в маниата, и в други също става така, изобщо не ми зарежда като влизам в сървара и на отделен прозорец ми го исписва :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 12, 2008 Report Share Публикувано Декември 12, 2008 А ще може ли да кажеш тогава какво пише в конзолата, след като покаже този прозорец ?И пак прегледай въпросите ми, изпусна доста.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s1m3on` Публикувано Декември 12, 2008 Report Share Публикувано Декември 12, 2008 Влизам в маниата, и в други също става така, изобщо не ми зарежда като влизам в сървара и на отделен прозорец ми го исписва :( Amс от каде да знам, така ми я пратиха по скайпа. Няма никакви патчове към нея :(Някакви предпочитания. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 12, 2008 Report Share Публикувано Декември 12, 2008 Не очаквай много помощ, след като не ми отговаряш на въпросите. Даже не знам дали играта е 1.6 или 1.5 как да ти препоръчам нещо ?Не каза какво изписва в конзолата след като даде съобщението ?Опитвай да отговаряш на всичките въпроси за да решим проблем по-бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RadetyY94 Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Здравейте, имам проблем с Цс-а... 1.6 е.. Изтеглих го .. всичко си тръгна тръгнах във финд сървъра да търся сървари и не ми ги зарежда :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Borista Публикувано Февруари 12, 2010 Report Share Публикувано Февруари 12, 2010 Еми не ти ги зарежда защото трябва да си инсталираш пач v21 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Февруари 12, 2010 Report Share Публикувано Февруари 12, 2010 Еми не ти ги зарежда защото трябва да си инсталираш пач v21 Твърде стар пач! Има по-нов пач който включва и всички нови сървъри (не само старите)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост