Jump to content

Програма за userbars

Препоръчан пост

Знам, че има такива програми и съм пробвал няколко, но има ли такава, която кара картинката да се движи в самия юзърбар.И примерно да придава някакъв ефект на рамката на юзърбар-а.
Сподели другаде

Специализирани програми за userbar няма. Най-добрият начин е да си направиш отделните картинки/кадри с програма като Adobe Photoshop и после да си ги анимираш с някой GIF Animator.
Сподели другаде

:punish: Хаха, извинете, ама като не копвам линка като хората...

http://img209.imageshack.us/img209/4870/21774lj6.gif

Интересно ми е, как се прави картинката да се движи така? :giggle:

Сподели другаде

Ох имаше едни програми за правене на банерчета/анимацийки с които ставаше, само да се сетя и намеря ще ти кажа и ще ти обясня :/

Едит: Ами точно за програмата не се сещам, но аз пробвах с Ulead GIF Animator. Виж това ръководство ако не си запознат добре с програмата. Можеш да си нарисуваш банерчето, с която програма можеш и след това да го сложиш в Ulead-a. След това с File -> Add Image да добавиш новата картинка, която ще искаш да се движи. И почваш да правиш кадри като ги дублираш и местиш на всеки кадър картинката по-надолу и така ще се получи анимацийката. Ако не си схванал какво имам предвид кажи, ще опитам да помогна с по-подробна информация.

Сподели другаде