Jump to content

Кой лаптоп да избера ?

Препоръчан пост

Този на MSI е определено по-добър, повече рам и по-голям хард, но като цяло и двата не са за новите игри... с тази GF 8400... но за лаптоп и за цената си са доста прилични машинки... :)
Сподели другаде

Този на MSI е определено по-добър, повече рам и по-голям хард, но като цяло и двата не са за новите игри... с тази GF 8400... но за лаптоп и за цената си са доста прилични машинки... :)

Еми в youtube гледах за това видео код4 крузис и още така по читави игрички тръгват , че затова реших да попитам значи май ще взема МСИ-то щом е по добро , но видеото ми казаха ,че било по добро на Асера ама незнам дали е вярно

Сподели другаде

Видео картата на Acer е по-добра, да. Не мога да кажа точно колко по-добра е. Като цяло обаче 1GB повече памет и по-добър процесор компенсират по-слабата карта. Т.е. не съм сигурен дали компенсират при игри, но компенсират във всичко останало. А и твърдият диск на модела на MSI е по-голям, което също е добре. Хард диск винаги недостига. Винаги е хубаво да има още пространство. Дори и да не изглежда така на пръв поглед, в един момент всеки осъзнава, че не му стига пространството. :)
Сподели другаде

Боже, чак сега видях буквичката G отзад, и си мислех, че е чиста, значи двата лаптопа са с еднакви видеокарти просто има разни "кадърни" администратори на разни сайтове, които чат-пат омазват нещата... и двете карти са 8400 GS буквата М идва от Mobile ;) дефакто картие са еднакви ! :)

Ама е така като и аз гледам с едно здраво око, пък другото когато се оправи от бушона... :)

Сподели другаде

Може ли да ми дадете съвет какъв преносим компютър да си купя? Основно ми трябва за работа със счетоводни програми Ажур 5 и Омекс 2000 и за програми под ДОС които са за НАП и НОИ. Харесах си MSI заради номерик клавиатурата която имат, но като гледам отзивите започвам да се замислям.

Ккаво ще кажите за това?

http://www.bglaptop.net/-1500-/Acer-Aspire...Hz-FSB-1-MB-L2/

Сподели другаде

Може ли да ми дадете съвет какъв преносим компютър да си купя? Основно ми трябва за работа със счетоводни програми Ажур 5 и Омекс 2000 и за програми под ДОС които са за НАП и НОИ. Харесах си MSI заради номерик клавиатурата която имат, но като гледам отзивите започвам да се замислям.

Ккаво ще кажите за това?

http://www.bglaptop.net/-1500-/Acer-Aspire...Hz-FSB-1-MB-L2/

Би било добре да кажеш и какви пари може да отделиш за лаптоп и евентуално за какво още планираш да го ползваш - ще се играят ли игри и тн. Машината, която си посочила не е лоша и ще свърши работа за нещата, за които ще я ползваш. Друг е въпросът, че ако ще се ползва само за счетоводни програми и друга офис дейност няма никакъв смисъл от 4GB RAM и 320GB твърд диск.

Сподели другаде