Tragedy Публикувано Април 24, 2006 Report Share Публикувано Април 24, 2006 Имам си един ред с Bookmarks (или Links под IE), но ми се иска да станат два, защото имам доста бутони, които искам да наредя. Имате ли някаква идея как да се справя? С допълнителен extension или нещо, за което не съм се сетил? Благодаря на всички за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ITni Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Нямам идея как можеш да направиш още един ред с Bookmarks, но можеш да ги подредиш в папки.http://pics.softvisia.com/design/pics/735/ffb1ac.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 25, 2006 Author Report Share Публикувано Април 25, 2006 Аз се сетих за папки, ама то почти същото като да ги наредя на лентата и да ми се появи двойната стрелка, която като я натисна да ми пада списъка с останалите, за които няма място. Благодаря ти все пак много. П.П. Този userbar е велик! Чак сега го видях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
steliyan Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Слагаш това в края на файла userchrome.css. /* Multi-row bookmarks toolbar */ #bookmarks-ptf {display:block} #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline} Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 (Редактиран) Слагаш това в края на файла userchrome.css. /* Multi-row bookmarks toolbar */ #bookmarks-ptf {display:block} #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline} Здравей steliyan Искам да те питам каде е този файл "userchrome.css".Ще съм ти благодарен ако ми обесниш Редактиран Април 25, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
steliyan Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 C:\Documents and Settings\*USERNAME*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*PROFiLE NAME*\chrome\userChrome-example.css После го запазваш като userchrome.css. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Направих го но не ми станаха два реда "Bookmarks".Може ли да ми обесниш защо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
steliyan Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Така пише.. _http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=2885&hl=bookmarks+toolbar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gesha Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 (Редактиран) Работи си - току що си направих 6 реда toolbar :lol: P.S. само трябва да рестартираш браузъра и да имаш достатъчно bookmarks в Bookmarks Toolbar Folder Редактиран Април 26, 2006 от Gesha Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 (Редактиран) Работи си - току що си направих 6 реда toolbar :lol: P.S. само трябва да рестартираш браузъра и да имаш достатъчно bookmarks в Bookmarks Toolbar Folder Еми как го направи.Аз следвах точно оказаниата ама нищо не става.Значи ето какво направих: 1 - Влезнах в C:\Documents and Settings\*USERNAME*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*PROFiLE NAME*\chrome\userChrome-example.css2 - Сложих това наи доло в текстовиа докумен и го записах с името userchrome.css/* Multi-row bookmarks toolbar */ #bookmarks-ptf {display:block} #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline} 3 - След това рестартирах браузара и после като влезнах нищо не стана пак си беше един ред. Може ли някои да ми каже дали изпускам нещо и ако е така да ми каже какво.Ще съм му много благодарен. Редактиран Април 26, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 26, 2006 Author Report Share Публикувано Април 26, 2006 Става, но ти изпускаш нещо, което не беше обяснено много добре. Файла, който търсиш първоначално се казва "userChrome-example.css", а след като добавиш нужния код, трябва да го преименуваш на "userChrome.css", т.е. махаш частта с "-example". В крайна сметка заменяш файла, а не да създаваш нов в същата папка. Благодаря на steliyan за решението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 Пак не стана. :( ;(Някои може ли да даде снимка как му изглежда вече готово.И ако може също да даде и снимка на фаила от вътре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gesha Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 http://pics.softvisia.com/design/pics/735/firefox6lu.th.jpg /* * Edit this file and copy it as userChrome.css into your * profile-directory/chrome/ */ /* * This file can be used to customize the look of Mozilla's user interface * You should consider using !important on rules which you want to * override default settings. */ /* * Do not remove the @namespace line -- it's required for correct functioning */ @namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */ /* * Some possible accessibility enhancements: */ /* * Make all the default font sizes 20 pt: * * * { * font-size: 20pt !important * } */ /* * Make menu items in particular 15 pt instead of the default size: * * menupopup > * { * font-size: 15pt !important * } */ /* * Give the Location (URL) Bar a fixed-width font * * #urlbar { * font-family: monospace !important; * } */ /* * Eliminate the throbber and its annoying movement: * * #throbber-box { * display: none !important; * } */ /* * For more examples see http://www.mozilla.org/unix/customizing.html */ /* Multi-row bookmarks toolbar */ #bookmarks-ptf {display:block} #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline} Може би не редактираш в правилната директория?C:\Documents and Settings\Gesha\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\0zhjvgy5.default\chrome Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
steliyan Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 Не е това..Просто трябва да имате един ред, да рестартирате и вече след това да добавяте новите bookmarks. Тогава ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 26, 2006 Report Share Публикувано Април 26, 2006 Gesha много ти благодаря за помоща , стана.БЛАГОДАРЯ отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост