i4o.1976 Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Здравейте, извенявам се предварително ако съм пуснал тази тема на грешно място.Искам да свържа чрезhttp://www.get.bg/catalog/product_info.php...oducts_id=18375;аз съм свързан чрез vpn към интернет и искам да направя споделена интернет връзка между настолният ми компютър и лаптоп DEEL опитах се,но нещо не се получи защото на лаптопа ми се появи връзката ми с доставчика ми но нито едно приложение не можах да използвам.Благодаря ви за вниманието Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Ще бъде добре, ако можеш да кажеш какво по-точно си опитал, какви са мрежовите устройства, какви са операционните системи на двете машини и какво точно не се е получило.Можеш да разгледаш темите Ръководство за споделяне на Интернет и Връзка между 2 компютъра, как по-точно става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cruise Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Моят случай е като на момчето пуснало темата. Купих си USB Wi Fi и от настолният искам да пусна на лаптопа. като начало само мрежа после ще се мъча за интернета.Първо аз имам две LAN карти и в момента съм пуснал нет към лаптопа, но искам да използвам Wi Fi-to. С това искам да кажа че си имам представа от мрежи настройки и т.н. чисто любителско. Направих всичко от тук http://www.microsoft.com/windowsxp/using/n..._02april08.mspx Ad Hoc връзка и т.н. Уж двата компа са свързани в мрежата, а не са свързани помежду си. Ще сложа и екран, но сега съм на работа. как да проверя дали са свързани като е с кабел пиша ping на cmd-to. Тук няма IP-та. Пробвам Viw network computer нищо. Като се опитвам да ги свържа изкл. кабела. Ами това е благодаря предварително и чакам идеи. лап топа е стар да не са различен стандарт на Wi Fi то ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Би ли казал какви ОС ползват двата компа? Какви защитни стени имаш и какво е състоянието им? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cruise Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Би ли казал какви ОС ползват двата компа? Какви защитни стени имаш и какво е състоянието им? Двата компа са xp professional. На двата компа за изкл. защитни стени Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cruise Публикувано Декември 23, 2008 Report Share Публикувано Декември 23, 2008 Исках да редактираммнението неуспях съжалявам за вдигането на темата USB Wi Fi то е http://www.comtradebg.com/dlink-dwlg122-la...RTA-p-2128.html Настолният компютър е със SP3LapTop HP e със СП2 Като се прибера ще търся характеристика на лап топа ПС: Мога ли да пусна нет на рутер от втората LAN карта на компютъра ми. Моят доставчик има защита пуска нет само на моята карта. MAC адреса записва там ли какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cruise Публикувано Декември 24, 2008 Report Share Публикувано Декември 24, 2008 Решение на задачата. Елементарно както винаги. Лаптопа иам КОПЧЕ за включването на Wi Fi то (със същото копче се вкл. blutooth-а). Благодаря на всички. Малко съм ядосан,но вече ми минава работи идеално. Точно както е описала бабата от линка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 27, 2008 Report Share Публикувано Декември 27, 2008 Възможно ли е да направя връзка м/д компютър и лаптоп с втора LAN карта на компютъра Компютър - Windows 98 (много е стар компютъра)Лаптоп - Windows XP Компютър - Windows XPЛаптоп - Windows Vista И двете ме интересуват - едното е за кантората на баща ми а другото за вкъщи.Е ще стане ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 28, 2008 Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Ами възможно е. С настолния взимаш интернета и го шерваш. След това свързваш лаптопа и другата Лан карта и правиш съответните настройки и не би трябвало да е проблем.Прегледай това Ръководство за споделяне на Интернет и тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Декември 28, 2008 Report Share Публикувано Декември 28, 2008 Мерси много . Весели празници Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост