moonlight Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Здравейте Може ли да ми препоръчате някоя лесна за работа програма за правене на видео. Значи аз имам "ProShow Gold" и мога да кажа, че програмката е много хубава, обаче при добавяне на кратко видео, при крайния файл има проблеми. Когато почне да тече видеото се виждат некви гадни неща. А пък "Windows Movie Maker" ми се бъгва, докато правя видеото и после сейвания файл не може да ми се отвори."Sony vegas" пък не можа да ми се инсталира на pc... Та ако има някоя хубава програма като "ProShow Gold" , в която без проблем да може да се добавят кратки клипчета без да се разваля качеството им, моля да споделите. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Не вярвам ProShow Gold да не може да създаде видео файл с добро качество. По всяка вероятност може би бъркаш нещо в настройките на изходния формат.Иначе можеш да пробваш Video Edit Magic, която е по-малка и упростена или, ако искаш нещо мощно и прфесионално, Adobe Premiere. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Септември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Мерси за предложенията. А за "Proshow Gold" аз вече писах в темата за ревюто на програмата какъв точно е проблема, когато се въртят снимки всичко е Ок, но почне ли да се върти и добавеното видео не се вижда добре. Жалко, защото програмката е много хубава и свикнах с нея, много лесно се работи с нея, но явно и тя си има своите минуси... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
taniaandi Публикувано Октомври 8, 2008 Report Share Публикувано Октомври 8, 2008 Мерси за предложенията. А за "Proshow Gold" аз вече писах в темата за ревюто на програмата какъв точно е проблема, когато се въртят снимки всичко е Ок, но почне ли да се върти и добавеното видео не се вижда добре. Жалко, защото програмката е много хубава и свикнах с нея, много лесно се работи с нея, но явно и тя си има своите минуси...ама ти с Proshow Gold как записваш?Аз слагам 40 сминки,музика ефекти и няма никъкъв проблем.аз имам 17 програми за правене на клипове и Proshow Gold ги прави с най-добро качество.аз записвам с иконката Executable.А ако искаш по добро качество обаче се записва в двд формат и от 20 мб става 200 мб DVD Photo Slideshow Professional Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост