Гост master7 Публикувано Септември 1, 2008 Report Share Публикувано Септември 1, 2008 Става въпрос за следното: Настройвам си в Command Prompt ръчно компютъра да се изключислед 1часа shutdown -s -t 3600 .Обаче-> Появява ми се един много досаден прозорец който почва да отброява времето до края на изключването,който на всичкото отгоре не може да се махне. [ Това което силно ме вълнува е как да направя така ,че този прозорец да не се показва .......] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1, 2008 Report Share Публикувано Септември 1, 2008 Мисля, че прозорецът е неизбежен. Защо не ползваш специална програма за целта? Текущият начин е малко неудобен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Септември 1, 2008 Report Share Публикувано Септември 1, 2008 Мислех ,че все пак има начин да се махне и аз не мога да се оправя за това попитах.Но,щом казваш ,че няма махане изглежда ще тряба да се насоча към някоя програма с такива функции (SDC например) супер е ползвал съм я.То и с някой скрипт предполагам ще стане изключване без прозорци и разни програми ,но не сам срещал такъв все още. Цялата е хамалогия е заради Player-a с който гледам филми,защото той понякога забравя да се изключи след като филма свърши и компа продължава да си бачка след като вече съм заспал и за това се налага ръчна настройка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост