prokopi Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 Ами инсталирах tuneup 2008 но като прибавих към нея и български интерфейс не можах да отворя програмата даде ми грешка.След това пробвах да я деинсталирам но пак ми даде грешка питам имали някакъв начин да я махна от системата.Изтрил съм сичките и подпапки и и от регистрите изтрих всичко свързано с tuneup.И като пробвах да инсталирам друга версия на tuneup ми пише че трябва да деинсталирам tuneup 2008.Как да я махна.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2008 Report Share Публикувано Август 28, 2008 А ще кажеш ли какви точно грешки изписва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 В control panel\Administrative Tools\event viewer\tune up services ми показва тази грешка от месец: http://store.picbg.net/thumb/7B/71/3f9fba895b247b71.JPG .Не ми е правила проблем досега.Но някой има ли на идея какво означава тази грешка,защото аз търсих в нета за това,но нищо....Безобидна ли е?Мога да спра проблема единствено ако дейнсталирам malwarebytes или tune up utilities, но засега не искам.Само ако грешката е проблемна бих го махнал.не ми е давала по нищо да разбера за тази грешка операционната система.нито send\don't send,забивания ,рестарти.нищо.само я отчита в tune up services. в другите:Application,Security,System,Internet Explorer не фигурира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 За жалост не успявам да намеря никаква съществена информация относно грешката, но мисля, че не е нищо особено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост