Jump to content

Проблем с Total Video Converter

Препоръчан пост

Значи...ето къде е проблема:Свалих си един сериал в .avi формат и искам да си го хвърля на DVD-диск.Избрах да е в .mpg формат.До тук-супер-бързо го записа.Отварям записвачката (Media Burner) и избирам да запише DVD.Намира ми празното дискче и ме хвърля да избирам файловете, обаче DVD-то ми излиза, че е само 386 мегабайта.Пробвах с няколко диска, но е все същото!Версията на TVC е 3.12 080330.Компа ми е с Windows XP.Help, please! :help:
Сподели другаде

Можеш да го направиш и с ConvertXtoDVD (платена). В последните си версии има голям избор от шаблони за меню на диска, всеки епизод от сериала ще го виждаш в прозорче с видео превю.

http://www2.imgshare.eu/i/tn_dON83166.jpg

С програмата се работи лесно, като за начинаещи.

Сподели другаде

Добре де, сега трябва ли да конвертирам с TVC или не?Пък и когато се опитам да запазя проекта на D: ми дава, че нямам достатъчно място-но имам: В D: имам 3.86 ГБ празни, а 2-та епизода, които се опитвам да запиша са 772 МБ в MPEG-4 и 698 МБ в .avi формат!Не знам как така нямам място.Опитах и да го запазя и на самия диск, но пак същото!А отстрани в жълтото...нещо ми пише, че съм заел 95% от диска?

PS: Ще пробвам и с ConvertXtoDVD

Сподели другаде

Ами нормално, по-принцип едно ДВД знаеш че е 4.7 ГБ :) Така, че щом се опитваш да направиш някой филм за ДВД не се учудвай от размера. Не мога да разбера защо всички обработват филмите за ДВД, качели компютъра е по-слаб от двд-то. ConvertXToDVD ще ти свърши работа, но освободи повече място ;)
Сподели другаде

Добре де, сега трябва ли да конвертирам с TVC или не?Пък и когато се опитам да запазя проекта на D: ми дава, че нямам достатъчно място-но имам: В D: имам 3.86 ГБ празни, а 2-та епизода, които се опитвам да запиша са 772 МБ в MPEG-4 и 698 МБ в .avi формат!Не знам как така нямам място.Опитах и да го запазя и на самия диск, но пак същото!А отстрани в жълтото...нещо ми пише, че съм заел 95% от диска?

PS: Ще пробвам и с ConvertXtoDVD

Всъщност размера на DVD диска е 4,3 GB. Недей да конвертираш нищо с TVC, подай ги направо на ConvertXtoDVD, тя знае какво да прави с тях :haha:

Резултатът е две папки - VIDEO_TS и AUDIO_TS, които трябва да запишеш на диска. Не мога да ти кажа колко точно ще станат след конвертирането, ориентировъчно между 3 и 4,3 GB.

Толкова ли не можеш да изтриеш нещо от D:? Прехвърли ако трябва някакви файлове на презаписваем диск и като свършиш и изтриеш проекта ги върни.

Сподели другаде

Всъщност размера на DVD диска е 4,3 GB. Недей да конвертираш нищо с TVC, подай ги направо на ConvertXtoDVD, тя знае какво да прави с тях :haha:

Резултатът е две папки - VIDEO_TS и AUDIO_TS, които трябва да запишеш на диска. Не мога да ти кажа колко точно ще станат след конвертирането, ориентировъчно между 3 и 4,3 GB.

Толкова ли не можеш да изтриеш нещо от D:? Прехвърли ако трябва някакви файлове на презаписваем диск и като свършиш и изтриеш проекта ги върни.

:cooldude: Хехе-стана, само че не се сетих да си сложа субтитрите-да се сещате за програма за връщане на времето назад? :haha: Иначе TVC наистина нищо не направи.ConvertXtoDVD си е супер програмка.

Едно огромно благодаря за помощта!!! :OK:

Сподели другаде

:cooldude: Хехе-стана, само че не се сетих да си сложа субтитрите-да се сещате за програма за връщане на времето назад? :haha: Иначе TVC наистина нищо не направи.ConvertXtoDVD си е супер програмка.

Едно огромно благодаря за помощта!!! :OK:

Давай отново, знанието идва с опита :OK:

Сподели другаде