mishoval Публикувано Август 26, 2008 Report Share Публикувано Август 26, 2008 Без никаква причина/за мен/, от снощи IE 7 не ми зарежда станиците, докато Мозилата се работи безпроблемно. С Виста ултимате СП1 съм, не съм инсталирал или деинсталирал нищо. Почиствал съм с пакета програми, с които работя от доста време:Wintools.netq CCleaner,Reg supreme,Regcorrector,1-click cleaner Vista manager. Опитах се да възстановя с-мата до предишна точка,но с-мата ми отговори че има грешка, която не го позволява. С вградената в IE диагностика- отговора е ,че няма проблеми. Рестарта също не помогна. Някой има ли идея каква може да е причината и как да я коригирам? Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 27, 2008 Author Report Share Публикувано Август 27, 2008 Без никаква причина/за мен/, от снощи IE 7 не ми зарежда станиците, докато Мозилата се работи безпроблемно. С Виста ултимате СП1 съм, не съм инсталирал или деинсталирал нищо. Почиствал съм с пакета програми, с които работя от доста време:Wintools.netq CCleaner,Reg supreme,Regcorrector,1-click cleaner Vista manager. Опитах се да възстановя с-мата до предишна точка,но с-мата ми отговори че има грешка, която не го позволява. С вградената в IE диагностика- отговора е ,че няма проблеми. Рестарта също не помогна. Някой има ли идея каква може да е причината и как да я коригирам? Предварително благодаря! Няма ли кой да помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Август 27, 2008 Report Share Публикувано Август 27, 2008 ЗдравейТова е продукт с поддръжка - виж тук.Ползвай 'Лисицата'. Възстановяването на системата би трябвало да ти помогне в случая. Вградения филтър включен ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 27, 2008 Author Report Share Публикувано Август 27, 2008 ЗдравейТова е продукт с поддръжка - виж тук.Ползвай 'Лисицата'. Възстановяването на системата би трябвало да ти помогне в случая. Вградения филтър включен ли е? Възстановяването на системата ми беше двукратно неуспешно- дава ми някаква грешка.Вградения филтър не е включен и никога не е бил. P.S: Подсказаха ми възможната причина, как наистина не се сетих! Като изключих антивира, ИЕ започна да си зарежда страниците безпроблемно! Остава да разчовъркам Каспереца, за да видя как "спонтанно" си е променил настройките и ми блокира ИЕ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 27, 2008 Report Share Публикувано Август 27, 2008 1. Не е учтиво да се дава зор.2. След като не си дал достатъчно точна информация е нормално да имаш проблеми с получаването на помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 28, 2008 Author Report Share Публикувано Август 28, 2008 Благодаря за помощта на всички, които помогнаха! Реших проблема след преинсалация на антивира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост