Jump to content

Търся програма за запис на звук...

Препоръчан пост

Търся програма за запис на звук в реално време и понеже не съм много на "ти" с терминологията, за да не ви подвеждам да гадаете, ще ви обясня за какво точно ми трябва, а идеите от вас. :hesthebest:

Карам специализация дистанционно обучение, което ще рече че всички лекции са on-line, самоподготовката е от теб и накрая изпита. И тъй като лекциите ни са on-line и се преподават бързо, понякога не успявам да запиша допълнителните обяснения на преподавателя. А има неща, които само с четене не се разбират. :(

Затова търся програма, която докато върви лекцията ми /около 2 часа/ да включа на запис, за да мога после да си "отсея" важните за мен неща. Дано правилно да съм обяснила и ще съм благодарна на всякакви съвети, идеи, помощни линкове или препратки към други теми. Рових из форума, но не открих нищо което да ми помогне или поне аз не съм разбрала, че може да ми е от полза. :crosseyes1: :blush:

Благодаря ви предваително! :yes:

Сподели другаде

Благодаря ти Night_Raven. Прегледах темата, но има едно нещо което ме озадачи и то е:

По принцип това трябва да може да се запише дори и чрез Sound Recorder в Windows. Уверяваш се, че нямаш нищо включено към стерео входа (Line-in) и към входа за микрофона и указваш в звуковите настройки Stereo Mix да е записващо устрйство. Оттам би трябвало да можеш да запишеш звук с всяка програма, която може да записва звук. Sound Recorder е доста ограничена, така че бих препоръчал Audacity, която е лек и безплатен аудио редактор.

Ако това не стане, можеш да се пробваш с Total Recorder, която е по-сложна, предлага повече опции и е платена. Нейни алтернативи, но също платени, са FairStars MP3 Recorder и Super Mp3 Recorder.

По принцип, за да няма смущения, аз работя изцяло със слушалки и микрифон. Ако изтегля Audacity това дали ще е някакъв проблем за запис или.... :bored: :blush:

Прочетох за тази, че е лесна за употреба и е безплатна. Другите са платен софтуер и за определено време.

Сподели другаде

Няма значение, темата се отнася за друго нещо и за това пише ' че нямаш нищо включено към стерео входа (Line-in) и към входа за микрофона' Свързваш си ги и си записваш, стъпката със Stereo Mix-a също се обезсмисля...
Сподели другаде