impuls99000 Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Здравейте ,Преди време реших да ползвам Vista .Знам че може да работи заедно с ХР и за това я сложих на 2-я дял .Нещо обаче не се получи между двете - при стартирането на една от двете ОС всяка една си "конвертираше" дяловетеи после имаше проблеми .Както и да е - махнах вистата но ми остана онова меню в началото когато ме пита дали да стартира "Виста" или "предишна версия на ОС"Моля кажете ми как да го махна . П.П.Някой има ли идея защо се "караха" двете системи.ХР беше на С , а Вистата на Д но като стартирам Вистата тя казваше че е на С . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Нормално е, Глиста по подразбиране винаги преименува дяла на който се намира и го пляска с буква C:/ Toва не е трябвало да те притеснява, дефакто не прави нищо по системата, просто ти го показва с някаква буква...Относно премахване на Boot менюто и, в ХP - настрой си експлорера да вижда скритите системни файлове и папки ( от настройките на windows explorer- Folder Options) и в Disc C:/ на winXP търси файла boot.ini, вътре има един ред на който пише Visa... нещо си там, просто го премахни, файла се редактира примерно с notepad... Много е важно обаче, този с Windows XP да си го оставиш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост