kurtalaki Публикувано Август 24, 2008 Report Share Публикувано Август 24, 2008 Имам следния въпрос:Скоро ще ми донесат лаптоп Toshiba Satellite A200-27U от UK. Компютърът ще е с инсталирана Vista Home Premium , с ключ за активация на стикерчето на дъното на лаптопа доколкото разбрах. Имидж файл на дяла с операционната система ще му направя, ако няма Recovery DVD-ROM. Та въпросът ми е ще мога ли да използвам ключа ако си инсталирам "друга" Vista , като естествено при инсталацията ще избера Home Premium и могат ли да възникнат някакви проблеми? Задавам този въпрос защото на мен ми обясниха, че ключът ми е само за тази Vista, която ми е инсталирана на лаптопа, а точно нея няма от къде да я взема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 24, 2008 Report Share Публикувано Август 24, 2008 Имам следния въпрос:Скоро ще ми донесат лаптоп Toshiba Satellite A200-27U от UK. Компютърът ще е с инсталирана Vista Home Premium , с ключ за активация на стикерчето на дъното на лаптопа доколкото разбрах. Имидж файл на дяла с операционната система ще му направя, ако няма Recovery DVD-ROM. Та въпросът ми е ще мога ли да използвам ключа ако си инсталирам "друга" Vista , като естествено при инсталацията ще избера Home Premium и могат ли да възникнат някакви проблеми? Задавам този въпрос защото на мен ми обясниха, че ключът ми е само за тази Vista, която ми е инсталирана на лаптопа, а точно нея няма от къде да я взема. Ще можеш, той (ключа) за това е там ,но защо да не си ползваш Recovery диска ако си има такъв, все пак там си има и всички драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtalaki Публикувано Август 25, 2008 Author Report Share Публикувано Август 25, 2008 Ще можеш, той (ключа) за това е там ,но защо да не си ползваш Recovery диска ако си има такъв, все пак там си има и всички драйвери. Интересуваше ме само дали ключа ще работи. Защото ми казаха, че бил само за Vista-та инсталирана на лаптопа. Според мен ,това ключът да става само за Vista -та на лаптопа ,няма логика ... защото ако например си Upgrad-на хардуеара или нещо се "счупи" ,Recovery диска няма да става ... и какво.. трябва да си купя нова Vista ли?- затова реших да се допитам до форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост