Armageddon8 Публикувано Август 24, 2008 Report Share Публикувано Август 24, 2008 http://www.twinhan.com/product_satellite_s2_CI.asp. Някой можи ли да ми радясни по конкретно •Support DVB-S2•Support DVB-Data•Support DVB-CI With PCMCIA CAM Reader Въобще не се ми ясни, PCMCIA CAM Reader - за какво се използва конкретно при този ТВ тунер. Въобще някой може ли да ми рязясни малко тези стандарти/ DVB-S2, DVB-Data, DVB-T, DVB-C, DVB-S/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 24, 2008 Report Share Публикувано Август 24, 2008 Support DVB-S2- Digital Video Broadcasting - Satellite - Second Generation (DVB-S2) е нова спецификация на стандарта DVB-S , създаден през 2003 г. и ратифициран през 2005г. Създаването на DVB-S2 съвпада с представянето на HDTV и H.264 (MPEG-4 AVC) видео кодеци. Системата позволява предаване един или повече MPEG-2 аудио/видео потока, използвайки модулация с цифровомодулирани ключове или ключове с амплитудно-фасово изместване. Support DVB-Data - това е стандарт на DVB(Digital Video Broadcasting) - за предаване на цифрова информация(основно за работа на компютри).DVB-CI - това е стандарт за предаване на цифрова телевизия(Digital Video Broadcasting), по метода "общ канал за обмен на информацията" (Common Interface - СI) Общо - Става въпрос за стандарти за предаване/приемане на цифрова телевизия. Ето ти и малко повече информация ВАЖНО. Информацията по-горе, не ангажира никой с достоверността и компетентността и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Август 24, 2008 Author Report Share Публикувано Август 24, 2008 ОК..Брагодаря. Но можеш ли да ми кажеш за какво му е на горепосоченият посоченият тунер PCMCIA CAM Reader? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 24, 2008 Report Share Публикувано Август 24, 2008 ОК..Брагодаря. Но можеш ли да ми кажеш за какво му е на горепосоченият посоченият тунер PCMCIA CAM Reader? Ами да ти го обясня с простички думи, какво е това PCMCIA CAM Reader Първо искам да предотвратя последващо объркване: PCMCIA (от Personal Computer Memory Card International Association) е по-известното име на стандарта за компютърни карти PC Card-обикновено за лаптопи. В действителност става на въпрос за conditional access module (CAM) модул със слот за Conax смарт карта (тази на Кейбълтел).Модулът няма общо със PCMCIA (освен външния вид) и ползва за обмен на данни с телевизора Common Interface (CI слот)Цифровия приемник хваща програмите, а CAM модула декодира заключените. В него се поставя смарт картата от Кейбълтел.( на твоята страница се вижда, как влиза и излиза САМ картата)Просто е хубаво като се купува CAM модул да поддържа не само Conax картите (каквито са на Кейбълтел), а и другите стандарти. По-този начин ще могат да се гледат и програми от други провайдери (Булстаком, ITV ...) ВАЖНО. Информацията по-горе, не ангажира никой с достоверността и компетентността и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Август 24, 2008 Author Report Share Публикувано Август 24, 2008 Можеш ли да ми припоръчаи ТВ тунер с cart reader който да поддължа не само Conax картите, а и другите стандарти? А като цяло има ли такъв, който може да приема и аналогов сигнал, заедно с цифров + card reader? P.S. Как познаваш card reader-а какви карти чете, защото аз не мога да намеря някъде да пише/или не виждам/? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Можеш ли да ми припоръчаи ТВ тунер с cart reader който да поддължа не само Conax картите, а и другите стандарти? А като цяло има ли такъв, който може да приема и аналогов сигнал, заедно с цифров + card reader? P.S. Как познаваш card reader-а какви карти чете, защото аз не мога да намеря някъде да пише/или не виждам/? Съжалявам, но не съм компетентен в пазара на тези устройства в България. Малко допълнение. Има няколко системи на САМ модули - IRDETO, ViAccess, CONAX, SECA, Cryptoworks, PowerVu. Ако искаш да приемаш и аналогов и цифров сигнал, то трябва да търсиш някаква хибридна система, но в повечето случаи тя се отнася за кабелна цифрова телевизия(DVB-T). Честно, но не съм виждал хибрид между аналогова и сателитна цифрова телевизия с кард рийдър...Хвърли едно око тук и тук . ВАЖНО. Информацията по-горе, не ангажира никой с достоверността и компетентността и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Август 25, 2008 Author Report Share Публикувано Август 25, 2008 Супер си.....идеална работа ми свърши...МЕРСИ МНОГО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Супер си.....идеална работа ми свърши...МЕРСИ МНОГО Удоволствието е мое! Всичко е заради ума... ВАЖНО. Информацията по-горе, не ангажира никой с достоверността, компетентността и увереността и. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост