Night_Raven Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Забравих да спомена, че няма нужда да пускаш пълно сканиране с MBAM. Бързо сканиране (quick scan) е достатъчно.Не говоря за сканиране под Safe Mode, а за стартиране на zazz.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
i4o.1976 Публикувано Август 25, 2008 Author Report Share Публикувано Август 25, 2008 аха,разбрах;не несъм се пробвал да стартрам zazz.exe под Safe Mode,но този проблем явно се задълбочи много защото при опита ми да пусна и друга програма "StorURL "ми дава същата грешка ето и снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
i4o.1976 Публикувано Август 25, 2008 Author Report Share Публикувано Август 25, 2008 пробвах в Safe Mode да пусна едно от двете приложения ,но ми дава същата грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 А имаш ли инсталиран .NET Framework? Ако го нямаш, го инсталирай. Ако го имаш, пробвай да деинсталираш и да инсталираш наново или да поправиш (repair) инсталацията му. Ако версия 3.5 ти идва голяма, можеш да свалиш версия 2.0, която също трябва да е достатъчна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
i4o.1976 Публикувано Август 26, 2008 Author Report Share Публикувано Август 26, 2008 :bravo: благодаря на Night_Raven за помощта, оказа се че проблема е бил в " Microsoft .NET Framework" аз го имах инсталиран ,но явно нещо съм объркал и той е престанал да функционира правилно,изпълних съвета на Night_RavenА имаш ли инсталиран .NET Framework? Ако го нямаш, го инсталирай. Ако го имаш, пробвай да деинсталираш и да инсталираш наново или да поправиш (repair) инсталацията му. Ако версия 3.5 ти идва голяма, можеш да свалиш версия 2.0, която също трябва да е достатъчнада се опитам да го поправя,но не се получи очаквания резултат,след това аз го деинсталирах изтеглих си го на ново и пак го инсатлирах,и в крайна сметка всичко се оправи.Още веднъж благодаря на всички за времето което ми отделих те :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Август 26, 2008 Report Share Публикувано Август 26, 2008 Следващият път (ако има такъв), когато решиш да деинсталираш антивирусна програма от семейството на Norton, използувай съответния Norton Removal Tool за целта.Предполагам вече е късно да го използуваш, евентуално можеш да пробваш повторна инсталация и премахване с горната програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост