Jump to content

EVEREST не ми показва оборотите

Препоръчан пост

Не че нещо, но по принцип потребителите нямат права да "закриват" теми. Може и занапред да се възползваш отново от техните услуги, вместо от нашите.
Сподели другаде

Даваш предложия, алтернативи - казват ти, че се държиш невъзпитано. Дадохме ти алтернативи за да провериш оборотите на вентилатора ти не пробва нито едната, после ние сме виновни. Ако пък държиш да го видиш от ЕВЕРЕСТ точно тази версия, търси проблема в разработчиците на програмата или пробвай друга версия. Ма ние не разбираме, по-добре да мълчим ;)
Сподели другаде

Даваш предложия, алтернативи - казват ти, че се държиш невъзпитано. Дадохме ти алтернативи за да провериш оборотите на вентилатора ти не пробва нито едната, после ние сме виновни. Ако пък държиш да го видиш от ЕВЕРЕСТ точно тази версия, търси проблема в разработчиците на програмата или пробвай друга версия. Ма ние не разбираме, по-добре да мълчим ;)

Пробвах вариантите които ми посочи,но са грешни.Говори от свое име,неот името на всички.Когато даваш напътствия на някой,трябва да си сигурен в своите знания.?Много имаш да ъчиш още...

Сподели другаде

Пробвах вариантите които ми посочи,но са грешни.Говори от свое име,неот името на всички.Когато даваш напътствия на някой,трябва да си сигурен в своите знания.?Много имаш да ъчиш още...

Кажи поне как ги видя показанията и какъв е бил проблема, и ние сме хора и ние се учим, все епак човек се учи цял живот ;)

Сподели другаде

Ами дадох ти алтернатива като SpeedFan, ти не искаш. Panevdd ти предложи Notebook Hardware Control, ти не каза дали си пробвал с нея изобщо. Аз не съм се хвалил, че разбирам или нещо подобно, но ще ъча. Какво значи темата е закрита ? Сподели знанията на други хора, които разбират или ще си ги запазиш за себе си ?
Сподели другаде