Angel Peshev Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 Значи имам радио обаче ме е страх да не ме хванат профон и затова искам да го направя да е само локално тоест в мрежата на бургаснет само значи позлвам САМ за излъчване и shoutcast за сървар моля ви ! Искам да разбера как мога да направя портовете да слушат само бургаснет локала един вид моля ви ! Айде хора спешно ми е ако не разбирате за какво става дума ще ви обесня само напишете нещо моля ви ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 Извинявай но между нас има представители на профон.Кажете с какво можем да Ви помогнем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel Peshev Публикувано Август 22, 2008 Author Report Share Публикувано Август 22, 2008 Ами неискам да плащам за права :( все пак съм само на 14 години направих си онлайн радио и искам само за локалната мрежа :( Моля ви не ме глобявайте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel Peshev Публикувано Август 22, 2008 Author Report Share Публикувано Август 22, 2008 Добре,някой от профон има ли тука за да му задам няколко въпроса. Дали трябва да плащам,защото радиото е любителско ,в момента е спряно !Именно заради това ,ако трябва да плащам нещо !Който знае нека пише моля ви ! Става дума за онлайн радио. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост