valima Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 Търся драйвер за блутут Epox BT-DG06, не го намирам никъде. Моля, ако някой има диска с драйверите за този блутут да ги качи някъде, ще съм безкрайно благодарна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 Може биhttp://rapidshare.com/files/77185007/EPoX_...USB_Adapter.rar След регистрация от тукhttp://members.driverguide.com/driver/deta...riverid=1121737 Краен вариант от програмата BlueSoleil на IVT Corporation. В нея има нужния драйвер. Всичко на твой риск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valima Публикувано Август 22, 2008 Author Report Share Публикувано Август 22, 2008 Благодаря ти, но не се получи с драйвера от първия линк, за по-стара версия е, а пък с блусолея май няма смисъл да опитвам. Аз всъщност имам диск с драйвери, но си-ди устройството ми точно този диск не иска да го завърти. Просто не знам какво да правя вече. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 Пробвай да завъртиш диска на друга машина. Току виж и станало ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Август 22, 2008 Report Share Публикувано Август 22, 2008 това би трябвало да ти свърши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valima Публикувано Август 23, 2008 Author Report Share Публикувано Август 23, 2008 Благодаря на всички, оправих се с драйверите, просто в близкия интернет клуб ми изкопираха драйверите на друг диск и всичко вече е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Декември 22, 2008 Report Share Публикувано Декември 22, 2008 Благодаря на всички, оправих се с драйверите, просто в близкия интернет клуб ми изкопираха драйверите на друг диск и всичко вече е наред. Здравейте, понеже имам проблем със Блутут Cuwan ,реших да поставя въпроса си тук.По принцип софтеурът се инсталира\деинсталирах вече\,но освен квадрати и въпросителни друго не показва. Според вас каква е причината? Целта ми е трансфер на файлове от и към PC\GSM. Това Блутут изобщо ще ми свърши ли работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост