Jump to content

Препоръчан пост

Notebook: Alienware Area-51 m15x (Area-51 Series)

Processor: Intel Core 2 Extreme X9000

Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 8800M GTX 512 MB

Display: 15.4 inch, 16:10, 1920x1200 pixels

Weight: 3.56kg

Някой дали го продава в България? И ако да, къде? :bgflag:

Сподели другаде

Не мога да помогна по темата, но все пак ми е любопитно защо би купил мощен лаптоп за игри, след като по принцип за игрална платформа настолен компютър е по-добър избор.
Сподели другаде

Не че съм решил да си го купувам задължително, по-скоро обмислям варианти за да си направя новогодишен подарък...лаптоп защото ми и по-лесно да си го мъкна от Варна в Пазарджик и обратно....макар че и за настолно PC се замислям...този модел конкретно е 15"4 инча и с матирана повърхност на дисплея и може спокойно да се използва и навън/не че навън мога да играя игри/...като се наложи пътувам често и ми трябва нещо мобилно. Конкретно на alienware, защото искам да си взема нещо добро и да не се занимавам в близките поне 2-3год., въпреки че тогава ще излязат всякакви "чудовища" от тоя род. Цената му е доста солена, пък и се съмнявам дали въобще от България ще може да се намери....
Сподели другаде

Една игрална, настолна система би била доста по-евтина от този игрален лаптоп. Ако държиш на мобилност, по-добре си вземи някой лаптоп над средното ниво, вместо този звяр. Ако няма да играеш постоянно и то най-новите игри, ще е прахосване на пари според мен. И все пак ти си знаеш - парите са твои и решението е твое. :)
Сподели другаде