vekarata Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Смятам да преинсталирам ОС.Имам два броя рековери диска към компютъра.Прочетох темата в Softvisia въпросът ми е следният:Ще прехвърля програми и документи на диск [ D] за да ги запазя,но защо рековери дисковете са два. Посъветвай те ме да не сбъркам някъде.Благодаря на всички които помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Какво точно пише на тях? С какъв лаптоп си (предполагам, че е лаптоп)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 Какво точно пише на тях? С какъв лаптоп си (предполагам, че е лаптоп)?Лаптоп Toshiba.На дисковете пише:Restauration du systeme Product Recovery 1/2.....2/2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Явно са комплект, щом пише 1/2 и 2/2. Т.е. започваш възстановяването от първия диск и може би ще поиска втория диск по някое време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 Явно са комплект, щом пише 1/2 и 2/2. Т.е. започваш възстановяването от първия диск и може би ще поиска втория диск по някое време.Би ли ми обяснил как да прехвърля програми които искам да ползвам на диск [E]. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Copy/Paste. Разбира се това важи за програмите, които не се нуждаят от специална инсталация. Програмите, които трябва да бъдат инсталирани, за да функционират нормално, няма как да се копират и ще трябва да се инсталират наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 Copy/Paste. Разбира се това важи за програмите, които не се нуждаят от специална инсталация. Програмите, които трябва да бъдат инсталирани, за да функционират нормално, няма как да се копират и ще трябва да се инсталират наново.Благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 Благодаря за помощта.Нещо не мога да стартирам преинсталацията.Във DVD RW показва,че има диск с запис на него 6.5GB. Но как се стартира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 По всяка вероятност трябва да се зареди от него (boot). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост