Jump to content

Въпрос за съединяване на два диска с DVDFab 5

Препоръчан пост

:bye: Здравейте. Имам един вапрос относно програмата DVDFab 5. Някой може ли да ми обясни как може да се съединят 2 двд диска в един. Нямам идея как снава, или да ми каже някоя друга програма за тази цел :help:
Сподели другаде

:crosseyes1: Ами незнам точно как да го обясня.

1. два обикновенни двд диска (двд 5) да ги направя в един обикновен двд диск с размер 4,70GB

2. ако двата двд диска са над 4,70GB как да ги съединя в един обикновен двд диск.

Като се запазва менюто и другите екстри. Межу другото тази програма не нарушава качеството,когато правя от двд 9 на двд 5 дали така ще се наруши. Има опция за съединяване,но незнам как става

Сори но незнам как да го обясня по добре

Сподели другаде

Не знам точно какво прави DVDFab, когато прави DVD5 от DVD9. Ако се стигне до пипане на самия видео поток, то най-вероятно има влошаване на качеството, но предполагам първо орязва допълнителните матераили. Не знам, защото аз не обичам да си човъркам и съсипвам готовите (и закупени) DVD дискове. За да вместиш два DVD5 отново на DVD5 определено ще трябва да се влоши качеството. Трябва да се направи компромис все някъде. Колко забележимо ще е, не мога да кажа. Както вече казах, аз не редактирам DVD дискове. Най-близкия ми досег с DVD дискове е рипването им в AVI например. Иначе можеш да поразгледаш DVDShrink.
Сподели другаде