madmax81 Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Здравейте. Имам един вапрос относно програмата DVDFab 5. Някой може ли да ми обясни как може да се съединят 2 двд диска в един. Нямам идея как снава, или да ми каже някоя друга програма за тази цел Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Би ли обяснил по-точно какви дискове искаш да съединиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
madmax81 Публикувано Август 19, 2008 Author Report Share Публикувано Август 19, 2008 Ами незнам точно как да го обясня. 1. два обикновенни двд диска (двд 5) да ги направя в един обикновен двд диск с размер 4,70GB2. ако двата двд диска са над 4,70GB как да ги съединя в един обикновен двд диск. Като се запазва менюто и другите екстри. Межу другото тази програма не нарушава качеството,когато правя от двд 9 на двд 5 дали така ще се наруши. Има опция за съединяване,но незнам как ставаСори но незнам как да го обясня по добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2008 Report Share Публикувано Август 19, 2008 Не знам точно какво прави DVDFab, когато прави DVD5 от DVD9. Ако се стигне до пипане на самия видео поток, то най-вероятно има влошаване на качеството, но предполагам първо орязва допълнителните матераили. Не знам, защото аз не обичам да си човъркам и съсипвам готовите (и закупени) DVD дискове. За да вместиш два DVD5 отново на DVD5 определено ще трябва да се влоши качеството. Трябва да се направи компромис все някъде. Колко забележимо ще е, не мога да кажа. Както вече казах, аз не редактирам DVD дискове. Най-близкия ми досег с DVD дискове е рипването им в AVI например. Иначе можеш да поразгледаш DVDShrink. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост