doti26 Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Добър ден, дами и господа!Моите поздравления и благодарности за полезната информация, която помествате в този сайт. Събрах смелост да задам и моя въпрос: имам инсталиран Microsoft Office 2003, но в него липсва Microsoft Front Page. Въпросът ми е възможно ли е да бъде инсталирана допълнително и ако не е, коя аналогична програма бихте ми препоръчали /ако е възможно с превод на български/, както и ръководства за работа с тях?Благодаря предварително и Ви пожелавам хубав ден! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Ако в инсталационния диск на твоя офис пакет присъства Microsoft Front Page, можеш да си го инсталираш - поставяш инсталационния диск на офис пакета и в една от стъпките при инсталацията маркираш съответния модул. Microsoft Office има различни версии, като в по-новите от тях Front Page е заменен от Office Publisher. Сравнение на версиите можеш да видиш на тази страница.Ако търсиш безплатен инструмент за работа с WEB сайтове, можеш да разгледаш Nvu. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doti26 Публикувано Август 15, 2008 Author Report Share Публикувано Август 15, 2008 Ако в инсталационния диск на твоя офис пакет присъства Microsoft Front Page, можеш да си го инсталираш - поставяш инсталационния диск на офис пакета и в една от стъпките при инсталацията маркираш съответния модул. Microsoft Office има различни версии, като в по-новите от тях Front Page е заменен от Office Publisher. Сравнение на версиите можеш да видиш на тази страница.Ако търсиш безплатен инструмент за работа с WEB сайтове, можеш да разгледаш Nvu. Благодаря за бързия отговор! Оказа се , че наистина при мен присъства Office Publiscer, но тъй като съм начинаеща в тая област, съм много далеч от истината И все пак наистина ми трябва да прочета нещо по темата и то на български език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Разгледай ресурсите от сайта на Microsoft Office, свързани с Publisher; предполагам, че ще ти свършат работа. В YouTube има видео уроци, свързани с Publisher, можеш да разгледаш и тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doti26 Публикувано Август 15, 2008 Author Report Share Публикувано Август 15, 2008 Разгледай ресурсите от сайта на Microsoft Office, свързани с Publisher; предполагам, че ще ти свършат работа. В YouTube има видео уроци, свързани с Publisher, можеш да разгледаш и тях. Безкрайно благодаря!!! :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост