vyrgozunqk Публикувано Август 30, 2008 Report Share Публикувано Август 30, 2008 В този си вид и аз бих го купил, конфигурацията е идеална Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikol4u Публикувано Септември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Тези дни наистина мисля какво точно искам и не съм много сигурен. Незнам защо реших, че предната конфигурация нещо не ми харесва. За да не пускам нова тема, пак ще питам тука, този път за друга: Процесор: Core 2 Duo E8400 (3GHz, 6MB, 1333MHz FSB, s775) BOXДънна платка: ASUS P5QL PRO, DDR2, S 775, Intel P43Видео карта: GALAXY 9800GT 512 DDR3 CM PCIEПамет: 2GB DDR2 800 A-DATAТвърд диск: 320GB WD, SATA2, 7200rpm, 16MBКутия: SPIRE SP2711B, no PSUЗахранване: FORTRON, 400W, 120mm fan, ATX-400PNFDVD: LG GSA-H62N SATA, Ram 12x, +R 18x, -R 18x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, CDRWR 48x40x48x Общо: 976.22 Сам си я правих, така че е възможно да не става за нищо. ПП: Ако някой иска цените поотделно да каже Едит: Night_Raven знам че ми каза да не използвам това дъно, но мисля, че ще е добре така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Kонфигурацията в този си вид не е лоша, но имам няколко забележки: 1) Дъното по-добре го смени с Gigabyte EP43-DS3L.2) Твърдия диск трябва задължително да е от AAKS серията. Другият добър вариант за 320GB диск е Samsung HD322HJ, който е с една плоча с висока плътност и осигурява наистина добра производителност.3) Fortron бяха добри захранвания. Вече качеството им падна доста, затова бих препоръчал Chieftec 450W/550W-GPS или 500W PoV Black Diamond захранващ блок.4) Оптичното устройство щом си решил да е LG, по-добре вземи LG GSA-H66N или някое от другите препоръчителни устройства, който споменах в коментар #2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 За захранващ блок на такава машина ще трябват поне 500 вата... Black Diamond... :] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikol4u Публикувано Септември 2, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Мда.. усетих на къде вървят нещата. Сега гледам в Рива Бургас (аз 'щото от Бургас) даватDDR2 2GB 800 Kingston 66 лв. пък аз тази дето си харесах (О_o) е 2GB DDR2 800 A-DATA 57лв. Струва ли си да дам 9 лева повече за Kingston (чувал съм, че са били най-добрите, ама знам ли може да са прехвалени?) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Kingston от доста време не са най-добрият производител на памети. Ако няма да клокваш системата няма смисъл да взимаш по-скъпа памет, каквото и да е тя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 2, 2008 Report Share Публикувано Септември 2, 2008 Струва ли си да дам 9 лева повече за Kingston (чувал съм, че са били най-добрите, ама знам ли може да са прехвалени?)Kingston е добър производител на RAM памет, но отдавна дори не са близо до челните позиции, където в момента са производители като G.Skill, GeiL, Cruical, Mushkin, Patriot и OCZ. Kingston е сносен производител и нищо повече. Разбира се по-добре е от V-DATA, PQI и разни други noname памети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост