alexis Публикувано Август 13, 2008 Report Share Публикувано Август 13, 2008 След множество перипетии,породени от собственото ми невежество,изразяващи се най-вече в безкрайното преинсталиране на една и съща самоделка,и последващите от това сериозни проблеми аз си преинсталирах най-накрая чист уиндоус.След това си инсталирах драйвъри и антивирусна програма.Съжалявам че не съм го направил отдавна,въпреки,че някои от тия които са ми помагали във форума да се справя с една или друга ситуация ме съветваха за това нееднократно.Въпросът е в това,че предполагам отново съм пропуснал нещо.След инсталиране на скайпа опитах да се свържа,но на монитора ми се изписа:Problem with playback devise.Отново повтарям че имам драйвъри за да го отхвърля като възможност.Системата ми иначе работи идеално ,поне доколкото разбирам.Бихте ли ми помогнали да разбера какво пропускам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 13, 2008 Report Share Публикувано Август 13, 2008 Каква е звуковата карта и какви драйвери инсталираш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Август 14, 2008 Author Report Share Публикувано Август 14, 2008 Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio Size 2.9MB Version 5.10.0.5010 The Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver provides support for High Definition Audio (Azalia). This driver is designed to work with the following versions of Windows:1.Microsoft Windows Server 20032.Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1)3.Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) Realtek Audio Codec Driver Size 82.8MB Version 5.10.0.5449 The Realtek Audio Codec driver provides support for 7.1 channel audio. Това са оригиналните драйвъри които са ми продадени при покупката на компютъра.Каква е звуковата карта не знам.Все още много неща не разбирам,ако ми кажеш как да стигна до информация за характеристиките и ще ти ги кажа.Влязох в Device Manager.и там пред Sound,video and game controllers има знак минус,а пред Audio Device on High Definition Audio Bus има черен удивителен знак в средата на жълто кръгче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 14, 2008 Report Share Публикувано Август 14, 2008 Кажи производител и модел на дъното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Август 14, 2008 Author Report Share Публикувано Август 14, 2008 Кажи производител и модел на дъното.Gigabyte GA-945GZM-S2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 14, 2008 Report Share Публикувано Август 14, 2008 Realtek High-Definition Audio DriverИнсталирай този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Август 15, 2008 Author Report Share Публикувано Август 15, 2008 Изтеглих го,но спира по време на инсталацията и ми изписва:Install Realtek HD Audio Driver Failure!![Error Code:0xE0000227] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Имаш ли деинсталация на въпросния драйвер в Add or remove programs? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alexis Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 Деинсталирах всички аудиодраивери от Add or Remove Programs и почистих с Driver Cleaner след това.После инсталацията на препоръчания от теб драивер се получи,но въпреки това аз звук все още нямам.Давал съм рестарт след всяка инсталация и деинсталация.Дори опитах с Last Known Good Configuration,но пак нищо.Сега ще опитам да рестартирам под Safe mode,пък дано нещо се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Под Safe Mode няма как да имаш звук независимо дали имаш или нямаш драйвер, защото той не се зарежда под Safe Mode.В Device Manager имаш ли удивителни? В Sounds and Audio Devices изписва ли името на звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост