ozic Публикувано Август 11, 2008 Report Share Публикувано Август 11, 2008 Рових се из Control Panel --> Ad Or Remove Programs и видях следното нещо: Опитах да изтрия първите две платформи, защото вече съм със СП2, но ми излезе съобщение, че не може. Мога ли да ги изтрия по някакъв начин, който няма да навреди на компютърчето ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 11, 2008 Report Share Публикувано Август 11, 2008 Рових се из Control Panel --> Ad Or Remove Programs и видях следното нещо: Опитах да изтрия първите две платформи, защото вече съм със СП2, но ми излезе съобщение, че не може. Мога ли да ги изтрия по някакъв начин, който няма да навреди на компютърчето ми?Навярно говориш,че имаш СП2 за вина, а тук става въпрос за .Нет фреймуорк. Това са различни неща и не е необходимо да ги триеш.Доста програми използват .нет-а, така че не го трий. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 11, 2008 Author Report Share Публикувано Август 11, 2008 Знам, но виж колко МБ ми вземат първите две, а и наскоро си сложих най-новата версия. Старите версии за какво ми са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 11, 2008 Report Share Публикувано Август 11, 2008 Опитах да изтрия първите две платформи, защото вече съм със СП2, но ми излезе съобщение, че не може. Мога ли да ги изтрия по някакъв начин, който няма да навреди на компютърчето ми? Общо взето няма смисъл да си играеш да ги махаш, защото най-вероятно няма да се деинсталират "като хората". Иначе би било полезно, ако предоставиш скрийншот на съобщението, което се визуализира, когато кликнеш на бутона Remove. Иначе може да опиташ този инструмент от Microsoft, но не съм го тествал лично, така че не мога да ти кажа дали ще свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 11, 2008 Author Report Share Публикувано Август 11, 2008 Излиза ми това съобщение: Натискам ОК и ми се появява това: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 23, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 23, 2008 l.kanelov инструмента, който препоръча, не свърши работа. Платформите ги изтрих с Your Uninstaller. Благодаря за съвета все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост