stanilabg Публикувано Август 10, 2008 Report Share Публикувано Август 10, 2008 След много пробвания на различни програми, се спрях на една, която според мен създава много добри DVD-та. Става въпрос за конвертирането на MKV в DVD. Програмата е DVDforger, която е базирана на няколко известни инструмента. За да доизкусуря DVD-то, ми е нужно да създам сцени (chapters), толкова, колкото са песните в концерта. Искам да добавя, че самото MKV не съдържа отделни сцени, затова трябва сам да ги определя, преглеждайки целият концерт. Има ли начин да създам някакъв текстов документ, който да носи нужната информация, от която, инструмента, който създава DVD-то, да я използва така, че сам да си вгради сцените в DVD-то? Иначе инструмента е HC Encoder. За съжаление не ми дава възможност от настройките ръчно да създам сцени. Има само едно празно поле, което може би, е за вмъкване на подобен документ.Прилагам снимка. П.П. Дали не съществува програма, която сама издирва сцените, според нивото на звука да кажем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост