stanilabg Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Става въпрос за следната работа: извършвам някакъв процес на компа, който продължава до късно през ноща. Тъй като не ми се чака до тогава, а и не искам компа да върви напразно след завършване на процеса, използвам една вградена програмка в Total Commander Ultima Prime, PowerOff, с която можете да зададете, кога да се изключи (или други функции) компютъра. Само че, изниква един проблем - програмата не може да изключи компа, защото не съм потвърдил завършилият процес чрез прозореца, с който ме известява за това.Как мога да реша този случай?Може и да има нещо подобно в настройките на програмата, но на мен нищо не ми говорят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Пробвай DH Shutdown. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NikeX Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Аз ползвам тази http://www.4shared.com/file/58414247/faeaba4e/SDC.html.Портабъл е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост