ПунТа Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Махнах си Total Video Convertor от компа и при деинсталацията ме питаше дали да маха някакви файлове, бяха от папка WINDOWS и явно са системни някакви и избрах да се махнат всички и сега като пусна vloader ми изписва това http://store.picbg.net/pubpic/56/41/d87fd0b413ce5641.jpg Преинсталирах vloader и пак същото :-o Как да го върна тоя файл.Мерси 8-) И на други програми така ми изписва :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Ами аз не знам за какво е файла, но ето го, ако това ти върши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Изтегли файла от линка, който ти е дал orion, и го копирай в \WINDOWS\system32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост