ПунТа Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Такам значи имам едно клипче на цифровия фотоапарат и го качих на компютъра и искам да го редактирам, но Sony Vegas не го приема.Като го сложа в Сони Вегас ми изписва "None of the files dropped on Sony Vegas could be openned" :x Със осма версия съм.Опитах да го конвертирам в *.avi, но като го запиша е само няколко секунди и се чува звука и картината е черна...конвертирам го с Total Video Convertor.Та кажете как да накарам да приеме файла и да ми го направи качествено 8-) Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Възможно е да нямаш кодек. Тези файлове възпроизвеждат ли се нормално в плеъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ПунТа Публикувано Август 9, 2008 Author Report Share Публикувано Август 9, 2008 Възможно е да нямаш кодек. Тези файлове възпроизвеждат ли се нормално в плеъри?Да! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2008 Report Share Публикувано Август 9, 2008 Използвай GSpot, за да опиташ да разбереш точно какъв е кодекът, използван за създаване на файловете. Качи шотче на основния прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост