And1™ Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Някой може ли да ми каже как да си махна Login Screen-a.И да кажа имам само 1 юзър и нямам парола. С XP съм. ПП даже не знам дали са казва login screen ама мисля че ме разбрахте =D (и снимката е от нет-а) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Искаш да кажеш да махнеш това да ти търси парола, директно да влиза ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
And1™ Публикувано Август 8, 2008 Author Report Share Публикувано Август 8, 2008 Искаш да кажеш да махнеш това да ти търси парола, директно да влиза ?да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Start menu -> Run... -> control userpasswords2Отваря ти се прозореца с настройките. Слагаш отметка на "Users must enter a...." след това маркираш потребителя, който искаш да се стартира автоматично и махаш отметката. -> Apply -> OkРестартираш и пробваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
And1™ Публикувано Август 8, 2008 Author Report Share Публикувано Август 8, 2008 Нестава :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Ъъмм какво значи не става ? Пак ли се показва този прозорец, не те ли пуска директно в акаунта без да пита за парола или пак търси ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
And1™ Публикувано Август 8, 2008 Author Report Share Публикувано Август 8, 2008 Ъъмм какво значи не става ? Пак ли се показва този прозорец, не те ли пуска директно в акаунта без да пита за парола или пак търси ?пак ми излиза този прозорец Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Отметката е нужно само да я махнеш. Ако някой от потребителите има акаунт с парола, при кликане на Apply ще се появи прозорец, в който трябва да напишеш името на акаунта и два пъти паролата, за да го включва автоматично при стартиране на Windows.Ако никой от потребителите, които ползват компютъра, нямат пароли на акаунтите си, виж в User Accounts в контролния панел дали няма .NET акаунт и ако има, го изтрий. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
And1™ Публикувано Август 8, 2008 Author Report Share Публикувано Август 8, 2008 Отметката е нужно само да я махнеш. Ако някой от потребителите има акаунт с парола, при кликане на Apply ще се появи прозорец, в който трябва да напишеш името на акаунта и два пъти паролата, за да го включва автоматично при стартиране на Windows.Ако никой от потребителите, които ползват компютъра, нямат пароли на акаунтите си, виж в User Accounts в контролния панел дали няма .NET акаунт и ако има, го изтрий.thank u so much стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост