Jump to content

Търся програма за ИП

Препоръчан пост

Здравейте,търся програма или начин или човек който може(срещу заплащане) да намери ип адреса на един имеил от АБВ.

Ако има такава възможност пишете ЛС.Просто искам да намеря това нещо.Благодаря предварително.

Получавам имейли и искам да разбера от кого,че направо ми писна вече.Това възоможно ли е?

Сподели другаде

Здравей. Вариант е да използваш програмата HFS за да разбереш IP-то на дадения човек. Ето и как става:

1. Избираш си една картинка, най-добре някоя емотикона(усмивка, смях, плезене и каквото се сетиш).

2. Качваш си я на HFS-то.

3. Пращаш му емайл с линк към картинката, най-добре дори директно да се изобразява.

4. Оставяш си HFS-то пуснато докато той отвори емайла.

5. Той отваря емайла и на теб HFS-то ти съобщава от кое IP е изтеглена картинката.

Успех ;)

Сподели другаде

А как да направя така,че да изписва нещо по-обикновенно,а не моя ИП или някакво дълго име.Благодаря предварително,пинемерно http://5.150.149.66:8080/671683_orig.jpg ,а да изпише нещо друго.

Но тоя човек не знам дали ще отвори картинката,ако му имам адреса има ли как да видя кой е?

Сподели другаде

Ами при мен не се отваря. IP-то ти трябва да е реално за да може другите да видят картинката, забравих да го спомена.

Едит: Ще ти помогна, като ти дам линк към картинка от моя адрес тъй като моя е реален(но на ЛС, за да не я преглеждат други Ип-та)

Ето: http://i38.tinypic.com/wvz81z.gif - ето така я представи и в писмото и няма как да разбере от къде идва картинката или ако разбере, ще е късно.

Сподели другаде

Дори да разбереш Ип-то на изпращача какво ще направиш ?

Остава отделен въпросът дали пощата, която ти се праща, е от едно и също място, дали ИП е реално и статично ... Въобще нещата започват да губят смисъл. Ако искаш да не получаваш повече поща от там - или го сложи в СПАМ листата, или / най - сигурно / приложи цитат от писмото и го прати до админ на пощата. Те ще намерят начин да го блокират. Но както казах - зависи ти какво искаш да направиш след / ако / разбереш адреса ...

Сподели другаде