effy Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Значи проблемът е следния: преди няколко дни имах малък проблем с вируси (незнам дали има значение), след като ги изчистих и мислех, че всичко вече е наред, днес се прибирам вкъщи и майка ми казва, че не може да се оправи с пц-то, нещо му станало.. Незнам какво точно е натискала но го включвам и се появи синият екран, да проверява за грешки.. Зарежда 20-тина минути и накрая ме пуска да влизам и внасям аз името и паролата ..logging on.. и няма и една минута и то ..logging off.. И аз log on и то log off.. Не мога да вляза, пробвах през Safe Mode - същата работа. Моля ви, помогнете, че не знам какво да правя... :( Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Опитай Last Good Known Configuration от Boot менюто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
effy Публикувано Август 7, 2008 Author Report Share Публикувано Август 7, 2008 Опитай Last Good Known Configuration от Boot менюто. Опитах сега.. пак същото Log on, Log off Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Опитай да "поправиш" операционната система, като ззаредиш от инсталациония диск. Поне ще можеш да влезеш в системата, за да си извадиш информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост