Saten4eto0o Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Снощи разчиствах локален диск C,защото нямах достатъчно свободно място и явно съм изтрила някакви настройки за интернет експлорер и днес,когато се опитах да вляза не станалНе знам дали съм достатъчно ясна в описанието на проблема ми,но се надявам,ако сте ме разбрали да ми помогнете да го оправя някак си...Моля ви помогнете,не разбирам особено много от компютри и не знам какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Снощи разчиствах локален диск C,защото нямах достатъчно свободно място и явно съм изтрила някакви настройки за интернет експлорер и днес,когато се опитах да вляза не станалНе знам дали съм достатъчно ясна в описанието на проблема ми,но се надявам,ако сте ме разбрали да ми помогнете да го оправя някак си...Моля ви помогнете,не разбирам особено много от компютри и не знам какво да правя Първо - добре дошла във форума.Второ - лично на мен въобще не ми стана ясно каквото и да е. Затова ако обичаш отговори на следните въпроси :1.Как разчиства С : ?2.Днес, след като си се опитала да влезеш, какво не е станало ?3.Каква грешка или какво съобщение ти изписва ? Ако можеш - дай снимка на проблема.4.Пробва ли да изгасиш компютъра и да го включиш наново след 5 мин ? Ако да - проблемът продължава ли да тормози ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Saten4eto0o Публикувано Август 7, 2008 Author Report Share Публикувано Август 7, 2008 Първо - добре дошла във форума.Второ - лично на мен въобще не ми стана ясно каквото и да е. Затова ако обичаш отговори на следните въпроси :1.Как разчиства С : ?2.Днес, след като си се опитала да влезеш, какво не е станало ?3.Каква грешка или какво съобщение ти изписва ? Ако можеш - дай снимка на проблема.4.Пробва ли да изгасиш компютъра и да го включиш наново след 5 мин ? Ако да - проблемът продължава ли да тормози ? Значи...не знам дали и сега ще ме разбереш,защото както казах не разбирам особено много от компютри и разните там думи,които се използват.От няколко дни насам ми излиза едно прозорче,в което пише,че нямам достатъчно дисково пространство или нещо от сорта,за това вчера натиснат върху прозорчето и съм изтрила нещо,но честно казано не знам какво точно.И така днес сутринта когато опитах да отворя Internet explorer ми излязоха свойства на интернет.Не знам защо е така и не знам как да го оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Опитай с десен бутон върху иконата на Internet Explorer и open Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Saten4eto0o Публикувано Август 7, 2008 Author Report Share Публикувано Август 7, 2008 Опитай с десен бутон върху иконата на Internet Explorer и open Опитвах и така,само че вместо open пише свойства на интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 E... по надолу нищо друго ли не пише? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Понеж не си писала с каква операционна система си, нито версията на Интернет Експлорера, ето един линк от сайта на Майкрософт, откъдето ще може да си изтеглиш било версия 6, версия 7 или версия 8(бета стадий на разработка), което ще разреши твоя проблем http://www.microsoft.com/downloads/Browse....mp;categoryid=6 Ако имаш някакви притеснения, пиши! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2008 Report Share Публикувано Август 7, 2008 Можеш и да метнеш едно шотче на съобщението. За всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост