Abadon Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 Здравейте. Трябва ми някаква програма която може да ми променя гласа. Смисъл пускам си я на РС-то и си говоря на микрофона и в същото време през колоните да се чува друг глас, който по възможност да не е някакъв супер тъпо модулиран и да говоря като робот а да си е нормален. Както по филмите ги дават някой път, че разни престъпници се обаждат от името на друг човек и жертвата си мисли че говори с него а всъщност това е нападателя. Е такава програма ми трябва, дори и да не е чак с функции да ми модулира гласа спрямо гласа на друг човек. Предварително благодаря и искам да кажа че няма да нападам никой Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 Мога да предложа Effects. Не е нищо революционно, но има немалко опции, работи се лесно с нея, малка е и е безплатна. От създателя на Enhancer плъгина за Winamp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост