maybach Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Прецакан ми е Motherboad cd-to е и ми трябва Ethernet controller driver.този който беше на това cd. От къде мога да го намеря някои знае ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 От интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Е кажи какво ти е дъното ?! Предполагам е с VIA Rhine III/ II но ще чакам отговор... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maybach Публикувано Август 2, 2008 Author Report Share Публикувано Август 2, 2008 Е кажи какво ти е дъното ?! Предполагам е с VIA Rhine III/ II но ще чакам отговор...AMD Athlon 3200 + asus , Realtek това е всичко което знам.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Ако искаш помощ, ще се наложи да се постараеш повече. Дай точния модел на мрежовата карта или дъното. Използвай EVEREST Ultimate, ако трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maybach Публикувано Август 2, 2008 Author Report Share Публикувано Август 2, 2008 Ако искаш помощ, ще се наложи да се постараеш повече. Дай точния модел на мрежовата карта или дъното. Използвай EVEREST Ultimate, ако трябва.Device Description TypeRealtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter PCIтова е модела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Опитай да инсталираш драйверите от сайта на Realtek. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maybach Публикувано Август 2, 2008 Author Report Share Публикувано Август 2, 2008 И там няма.Ако някой ми даде смислен отговор къде мога да намеря тея тъпи драйвери за лан картата го признавам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 С каква операционна система си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 И там няма.Ако някой ми даде смислен отговор къде мога да намеря тея тъпи драйвери за лан картата го признавам.Напротив, точно там си има драйвери. Ти въобще изтегли ли нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maybach Публикувано Август 3, 2008 Author Report Share Публикувано Август 3, 2008 Напротив, точно там си има драйвери. Ти въобще изтегли ли нещо?няма.xp professioal Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 А това какво е според теб?http://i34.tinypic.com/6sqss4.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 www.driverguide.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост