gogocuk Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Инсталирах си Webcamxp всичко благополучно, работи си нормално.Но когато включа Skype вебкамерата не сработва докато не изключа webcamxp'то.Та въпросът ми е:Не са ли съвместими двете програми и има ли начин да заработят заедно без да си пречат.Или нищо по проблема. Имал ли е някой подобен случай и въобще решим ли е то и по какъв начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Август 4, 2008 Report Share Публикувано Август 4, 2008 И аз имам същия проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 4, 2008 Report Share Публикувано Август 4, 2008 Според мен това си е доста нормално. Ти опитваш да използваш камерата на две места едновременно. Аз също когато пусна програмата с вградената програма, която има.. и гледам през нея и пробвам да пусна от скайпа, да видя как работи ми казва, че вече се използва и трябва първо да я спря. Ти досега ползвал ли си я така, както искаш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Август 5, 2008 Author Report Share Публикувано Август 5, 2008 Според мен това си е доста нормално. Ти опитваш да използваш камерата на две места едновременно. Аз също когато пусна програмата с вградената програма, която има.. и гледам през нея и пробвам да пусна от скайпа, да видя как работи ми казва, че вече се използва и трябва първо да я спря. Ти досега ползвал ли си я така, както искаш ?Не не съм я ползувам и затова се интересувам, дали е възможно по-някаъв начин да се постигне и двете програми да работят едновременно било от настройки т.п.ни. или няма никакъв шанс?Може все пак на няйой да му се е случвал подобен проблем и да го е решил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 5, 2008 Report Share Публикувано Август 5, 2008 реших проблема със втора камера.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост