simeto74 Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Здравейте.!Бях една седмица на почивка,през това време племенницата ми изтри старт-менюто/зеленото долу в ляво/без да иска,има ли начин да се върне?!?Предварително ви Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Пробваи да го варнеш от Control Panel --> TaskBar and Start Menu от TaskBar/Start Menu избираш Start Menu А Control Panela можеш да го отвориш като влезнеш в My Computer и отдесно в един от разделите има Control Panel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Август 2, 2008 Author Report Share Публикувано Август 2, 2008 Аа,къде е контрол-панела?намерих ама нещо куцам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 2, 2008 Report Share Публикувано Август 2, 2008 Ще може ли шотче на десктопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Август 2, 2008 Author Report Share Публикувано Август 2, 2008 Ще може ли шотче на десктопа?Не знам как се прави шотче/аз съм си индианец/,но цъках там и там/както Sotkata ми показа/та взе и се получи!Благодаря.Благодаря и на теб,че се отзоваваш винаги на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 10, 2008 Report Share Публикувано Август 10, 2008 Не знам как се прави шотче/аз съм си индианец/,но цъках там и там/както Sotkata ми показа/та взе и се получи!Благодаря.Благодаря и на теб,че се отзоваваш винаги на всички.http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=16 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост